SAZNAJTE NA VREME: Uticaj traje PET DANA, evo šta SVAKOM ZNAKU donosi pun Mesec u LAVU

pun-mesec

Foto: http://themagickalpen.com/

Tvrdi se da žene jače osećaju uticaj punog meseca od muškaraca. Ciklus punog meseca traje 5 dana. Vrhunac punog Meseca u Lavu je bio 24.1., Ali njegov uticaj osećamo još danas i sutra …

Odluke koje donosite u ovom periodu, tokom punog Meseca, biće pod uticajem vaših osećaja i podsvesnih želja, ova Mesečeva faza takođe pokazuje da ćete ispuniti i realizovati većinu planova. Ovo se posebno odnosi na Rakove, Bikove i Ribe ili osobe sa natalnim Mesecom u tim znacima.

Jednom godišnje, pun Mesec Lavu, podstiče inspiraciju kod umetnika, glumaca, reditelja, muzičara i donosi uspeh sportistima, kao i osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti. Vatreni znaci i oni sa Mesecom u Ovnu, Lavu ili Strelcu će u ovom periodu verovatno osetiti jaču želju da budu u centru pažnje i sklonost dramatiziranju. Moguće su oscilacije krvnog pritiska, problemi sa krvnim sudovima, tahikardijom, bolovi u leđima, sportske povrede.

Pod uticajem punog Meseca, početkom perioda, najviše će biti Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpija, Jarčevi i Device.

[adsenseyu1]

OVAN (20.3. – 19.4.)

U vreme punog Meseca u astrološkoj kuća ljubavi i kreativnosti možete upustiti u strastvenu vezu punu uzbuđenja i preokreta sa nekim umetnikom ili sportistom.

BIK (19.4. – 20.5.)

Pun Mesec u vašem četvrtom astrološkom polju, pod uticajem Marsa iz Škorpiona, upozorava da bi trebalo da izbegavaju rasprave s partnerom i članovima porodice.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Astrološko polje mentalnog stanja, naglašeno punim Mesecom, najavljuje uspeh u poslu i poboljšanje finansijskog stanja, naročito ako sarađujete sa strancima.

RAK (20.6. – 22.7.)

S punim Mesecom, vašim vladarem, u astrološkoj kući ljubavi i novca, očekuju vas uzbuđenja na emotivnom planu, ali nećete moći izbeći ni ljubomorne scene.

LAV (22.7. – 22.8.)

U vreme punog Meseca u vašem znaku, nekadašnji poslovni partneri mogu vam ponude isplativ posao, a vašu pažnju može privući i neki stranac.

DEVICA ( 22.8 . – 22.9 . )

S punim Mesecom u astrološkoj kući tajni i prepreka pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka , budite oprezniji s finansijama da vas neko ne bi prevario .

[adsenseyu1]

VAGA ( 22.9 . – 22.10 . )

Pun Mesec u astrološkom polju neočekivanih situacija , može vam doneti iznenadne novčane dobitke ali i neku interesantnu poslovnu ponudu od stranaca .

ŠKORPION (22.10 . – 21.11 . )

Naglašena astrološka kuća karijere donosi vam nove poslovne izazove , a ako ste student , stipendiju ili mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu .

STRELAC ( 21:11 . – 21.12 . )

Pozicija punog Meseca u devetom astrološkom polju ide vam u prilog ukoliko ste student , sarađujete sa strancima ili se bavite predavaštvom .

JARAC ( 21.12. – 20.1 . )

Pun Mesec u vašoj astrološkoj kući strasti ali i novca nagoveštava mogućnost uvećanja zarade ali i susreta sa nekom privlačnom osobom .

VODOLIJA ( 20.1 . – 19.2 . )

U vreme punog Meseca u sedmom polju privlačite pažnju gde god da se pojavite , osobito suprotnog pola . Uvećanje zarade preko poslova sa strancima .

RIBE (19.2. – 20.3.)

Pun Mjesec u vašoj šestoj astrološkoj kući može vam donijeti udvaranje osobe koju poznajete preko posla ili nekoga tko nosi uniformu na radu.

(Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs)