SAOPŠTENJE KREMLJA O SUSRETU U PARIZU: Evo šta je Putin rekao Tačiju!

Putin

Foto: Beta

Ruski predsednik Vladimir Putin je kratko razgovarao sa predsednikom privremenih institucija tzv. Kosova Hašimom Tačijem u Parizu.

On je ukazao Tačiju da Priština treba da postigne konsenzus sa Beogradom i rekao mu da će Rusija podržati zajedničku odluku Beograda i Prištine, saopštio je portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov.

Podsetimo, takozvani kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu tokom susreta u Parizu rekao da nisu “ni prijatelji ni neprijatelji”, a da je Putin navodno rekao da je “promena ruskog stava prema Kosovu osetljivo pitanje”.

Vladimir Putin

Foto: Reuters

Francuski mediji pišu o skandaloznom rasporedu sedenja na obeležavanju Dana primirja u Parizu, kada se Tači našao odmah iza leđa Putinu.

ŽALI ZBOG UDESA, ALI NE OSEĆA KRIVICU! Evo šta je rekla crnogorka koja je kolima ubila Miloša i teško povredila njegovu verenicu u Bečićima pred sudijama kotorskog suda

Navodno, albanski lobisti platili su čak 25 miliona evra da bi predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači na obeležavanju stogodišnjice od savezničke pobede u Prvom svetskom ratu sedeo u drugom redu, odmah iza ruskog lidera Putina.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)