Saopštenje Dveri: Da li je masovno iseljavanje Albanaca sa Kosova evakuacija civila sa područja budućih ratnih dejstava?!

zastava
Dveri su izrazita opozicija Vladi Srbije, ali ovom prilikom naš apel javnosti i državnim organima Srbije upućujemo, ne sa dnevnopolitičkog nivoa i ne samo kao opozicija već u ime zabrinutih građana, koji vide bezbednosne izazove u svetu i našem neposrednom okruženju na koje državni aparat Srbije ne reaguje ili potpuno neprimereno reaguje.

Najveći istorijski greh srpske inteligencije sastoji se u tome što najveći srpski umovi nisu primetili da nam se sprema genocid u Drugom svetskom ratu, čak ni kad su Srbe počeli da bacaju u jame Jadovna i ubijaju u Jasenovcu.

Šta se dešava na Kosovu: Albanci su uvek više znali od Srba, i njihovo organizovano iseljavanje ne sluti na dobro!

Naša generacija ne sme da ponovi takvu grešku. Mi imamo obavezu prevencije genocida: da ne dozvolimo da ubrzana i nepovoljna svetska i evropska dešavanja, kao i zabrinjavajuće poruke i okolnosti u neposrednom okruženju Srbije dovedu do novog stradanja srpskog naroda.

Hašim Tači po povratku iz Pentagona najavljuje osnivanje oružanih snaga Albanaca na Kosovu i Metohiji uz podršku vojske SAD i NATO.

[adsenseyu4]

Kolinda Grabar Kitarević  izjavljuje da Vojvodina nije deo Srbije, a ratni zločinac Branimir Glavaš poziva na linč Srba, u  Bosni i Hercegovini hapse Srbe kao okrivljene za ratne zločine, dok Republika Srpska trpi pritiske da se samoukine i utopi u nametnutu BiH.

U Crnoj Gori preteruju srpske sveštenike, a u Makedoniji su osvanuli bilbordi protiv Srba i Srbije.

Čudno i masovno iseljavanje albanskih žena i dece sa Kosova i Metohije nikako ne liči na ekonomsku migraciju  već ima sve elemente evakuacije civila sa područja budućih ratnih dejstava – iseljavanje je brzo, panično što nikada nije odlika ekonomske migracije.

albanija uck ovk03

Ministarstvo odbrane Srbije istovremeno rasprodaje  tenkove, topove, raketne sisteme, puške kalašnjikov, radare, municiju i drugu vojnu opremu. Inženjerija i civilna zaštiti su uništene toliko da nismo u stanju da zaustavimo stradanje u poplavama.

Ratno stanje u Ukrajini tek čeka na primenu sporazuma u Minsku.

U slučaju sukoba Rusije sa NATO vojskama svi dobro znamo na kojoj strani će biti Tači, Hrvatska i muslimani u BiH i svi dobro znamo kako će se odnositi prema Srbiji i Srbima širom Balkana.

[adsenseyu4]

Dveri upozoravaju strukture bezbednosti Srbije da podignu nivo naše bezbednosti na najviši stepen.

Podržavamo i Apel za zaštitu ustavnog uređenja i bezbednosti Republike Srbije, koji je uputio Pokret za Srbiju, u kome se zahteva da državni organi upoznaju javnost po kom osnovu i koji su strani državljani (posebno Amerikanci, Britanci i drugi državljani NATO) angažovani u ministarstvima odbrane, unutrašnjih poslova, obaveštajnim i bezbednosnim agencijama i drugih državnim organima Srbije

Da li Albanci masovno beže sa Kosova zbog ovog izveštaja Ujedinjenih nacija?! (VIDEO)

Da li su bezbednosne snage Srbije svesne šta nas čeka u okruženju ako izbije neki veliki evropski i svetski sukob oko Ukrajine?

Ova tema prevazilazi dnevnu politiku i naše stranačke razmirice. Svi moramo da se zapitamo da li Srbija spremno dočekuje novu svetsku oluju koja dolazi?

Pokret Dveri je spreman da razgovara sa svim relevantnim društvenim i političkim faktorima na ovu temu, uz nadu da će se ova naša upozorenja pokazati kao netačna i nepotrebna.

 

2 Comments on "Saopštenje Dveri: Da li je masovno iseljavanje Albanaca sa Kosova evakuacija civila sa područja budućih ratnih dejstava?!"

  1. Upravo o tom desavanju juce smo diskutovali kolege i ja . Svi se slazemo da je ovo jako cudno za albance ” znajuci njih na sta su sve spremni”, da tako masovno beze. Mislim da se sprema neka katastrofa ili su im ameri zavrnuli cesmu pa im sd ne isplati vise dole da zive. Videcemo uskoro, nastavak sledi!

  2. Sprema se rat svjetskih razmjera , koji se izbjeći ne može … Ministarstvo odbrane Srbije , rasprodaje arsenale oružja i oruđa ?????? Da li to ponovo , u vrhu , sjedi neki Kadijevic ?!?
    Zapamtite ; Albanci bježe zbog Rusa ! Rusi će preuzeti cijeli Balkan , zemlje bivseg “Istocnog bloka” , Grčku i cijelo Sredozemlje ! Bosfor će također kontrolisati i izaći će kao pobjednici ! Srbija neće učestvovati u ratu , ali se treba pripremiti za opstanak . Toliko znam ?!(pitanje je tek , koliko ne znam ???) U ostalom ; podsjetite se na Kremansko proročanstvo ! Tarabici nikada nisu pogriješili . Znak će nam biti ; kada sirijski režim padne !!! U Ukrajina kupuju vrijeme , jer je Sirija , ponovo na “dnevnom redu” … Pozdrav Promatrač.

Comments are closed.