SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KRUPNJU: Pijan pokosio troje mladih, od siline udara popadali s mosta u reku (INFO)

nesreca

Milica Perić (Foto Fejsbuk), Marijana Vlajković, Milovan Đuričić /Novosti

Povređeni Marijana Vlajković, Milica Perić i Milovan Đuričić. Momčilo G. (46) vozio pod dejstvom alkohola kada je naleteo na šetače

NESREĆA u Krupnju! Momčilo G. (46) iz ovog mesta naleteo je vozilom na troje mladih Marijanu Vlajković (21), Milicu Perić (21) i Milovana Đuričića (24) dok su se šetali trotoarom preko mosta Krupanjske reke. Od siline udara, oni su bukvalno popadali u vodu. Kako je za “Novosti” potvrđeno u policiji, dve osobe su teže povređene, a jedna je zadobila lakše povrede. Oni su zbrinuti u lozničkoj bolnici, a najteže povređena Milica prebačena je u Klinički centar Srbije, u Beograd. Momčilo, koji je prema našim saznanjima, u trenutku udesa, u petak uveče, vozio pijan, zadržan je u pritvoru.

Kako nezvanično saznajemo, dve devojke i mladić, opušteno su se u petak uveče šetali kada je iznenada, na njihovo zaprepašćenje, naleteo kombi koji ih je udario i “bacio” s mosta, pravo u rečno korito koje je puno kamenja. Most preko Krupanjske reke praktično se nalazi u središtu tog gradića.

– Do nezgode je došlo tako što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, da li zbog poledice, da li zbog nečeg drugog, to će valjda istraga da utvrdi – rekao nam je kratko jedan od malobrojnih očevidaca ove nesreće.

[adsenseyu1]

Najteže povrede zadobili su Milica Perić i Milovan Đuričić, a Milica je odmah posle ukazane prve pomoći u Loznici transportovana u Beograd.

 Most u Krupnju gde se dogodila nesreća, Foto V.Mitrić

– Ona se nalazi na intenzivnoj nezi gde su joj konstatovane izuzetno teške povrede i u kritičnom je stanju – rekla nam je Aleksandra Berić, portparol Urgentnog centra.

U policiji i Tužilaštvu nisu želeli da detaljnije govore, pošto je istraga praktično tek započela. Prema našim saznanjima, Momčilo G. čak i nije vozio prebrzo, ali je sasvim izvesno, što je i ustanovljeno, da je bio pod uticajem alkohola. Posle policijske obrade, vozač kombija će biti priveden u Tužilaštvo kod dežurnog tužioca koji će odlučiti da li će za njega zatražiti pritvor od sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Loznici.

ŠOK

MARIJANA Vlajković, bez obzira na to što je prošla s lakšim povredama, i dalje je u šoku. Ona je, kako su nam preneli njeni drugovi, pretrpela pravu traumu.

[adsenseyu1]

(Novosti)