SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA SLAVIJI: U udesu učestvovala 3 vozila, kombi se zakucao u muzičku fontanu i oštetio je (FOTO) (VIDEO)

oštećenje

Foto: Telegrtaf

Fontana na Slaviji isključena je zbog oštećenja zbog udara kombi vozila prilikom saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila, vrše se provere kolika su oštećenja i nakon popravki u toku dana biće puštena u rad.

Kako je za Tanjug rekao Darko Glavaš iz Uprave grada jutros se dogodio saobraćajni udes na kružnom toku Slavija u kojoj su učestvovala tri vozila, a od jačine udara jedno od njih velikom silinom udarilo je u muzičku fontanu.

[adsenseyu5]

Glavaš je precizirao da je reč o kombi vozilu Ford tranzit, beogradskih tablica, kojim je upravljalo lice starosti 52 godine, a koje je zbog povreda zadobijenih u nesreći prebačeno u Urgentni centar i tamo je na ispitivanju, a ekipe saobraćajne policije istražuju okolnosti zbog kojih je došlo do sudara.

Foto: Telegraf

– Od posledica sudara vidljiva su oštećenja na spoljašnjem delu fontane i ona je iz bezbednosnih razloga isključena. Ekipe vodovoda i kanalizacije sa ekipama Direkcije za građevinsko zemljište istražuju i utvrđuju stepen oštećenja-  naveo je Glavaš.

[adsenseyu1]

Kako je Tanjugu u JKP Vodovod i kanalizacija rečeno prilikom udarca kombija u fontanu nije oštećen mehanizam, kao ni bazen

– Tokom dana biće izvršena zamena oštećenih spoljnih ploča. Čim zamena bude završena fontana će biti puštena u rad.

POTRESNO SVEDOČENJE: Naser Orić mirno gledao kako je Elfeta nožem zaklala srpskog dečaka!

Foto: Telegraf

                                                                              [adsenseyu5]

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]