SAHRANJEN UBICA PROGRAMER: Na groblju je bilo malo ljudi, majka plakala i ponavljala iste reči (FOTO SA LICA MESTA)

ubica

Foto: Telegraf

Sahrana Nebojše Stojiljkovića (31), programera koji je počinio krvavi pir u bivšoj firmi u Ruzveltovoj ulici, održana je danas na groblju Lešće u Beogradu, na parceli 101.

Na groblju je bio mali broj ljudi, oko 30, dok opelo nije služeno. Na večni počinak su ga ispratili otac, majka, rodbina i prijatelji.

Majka je neprestano plakala, u kapeli ga je dozivala i pravdala se kako nije mogla da dođe iz Slovenije da mu pomogne.

– Sine Nebojša, vrati se. Oprosti majci, morala sam da radim, pa nisam došla da ti pomognem. Sine moj – odjekivala je kapela.

Foto: telegraf

U trenutku kad je spuštan u grob, Lešćem se prolomila najjača kuknjava majke koja se držala sanduka, a sve vreme ju je pridržavao suprug.

PREDSEDNIK SRBIJE: Za prvo dete 100.000, za drugo dete 10.000 mesečno dve godine, za treće dete 12.000 mesečno u toku 10 GODINA, a za četvrto dete 18.000 EVRA

– Sine moj, vrati mi se, što zatvori kuću – čuo se jauk Nebojšine majke na njegovom grobu.

Na grobu se nalaze dva venca, na jednom piše “Nebojši poslednji pozdrav”, a na drugom “Poslednji pozdrav od babe i dede”. Uprkos tome što je bilo malo ljudi, grob je prekriven cvećem, pa se jedva i krstača vidi.

Foto: Telegraf

Da podsetimo, on je upao u ponedeljak u firmu, pucao na svoje kolege, a zatim otišao kući u naselje Zvezdara i pokušao da izvrši samoubistvo. Podlegao je povredama sutradan.

ŽIVE KAO BRAĆA, ALI U VELIKOJ BEDI: Dejan je pre 5 godina video Đorđa kako pretura po kontejneru i poveo ga je sa sobom kući (FOTO)

U krvavom piru usmrtio je kolegu Branka Kanjevca, teško ranio Marka Filipovića, a povređen je i Igor Radenković koji se spasavao tako što je skočio sa prozora.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)