Sada imate priliku da se PRIJAVITE ZA RAD u Velikoj Britaniji: Plata je 2.600 evra, a u Srbiji taj posao plaćaju 300 evra! (INFO)

zastava

Foto: pixabay

Plata koja se nudi je između 2.000 – 2.700 funti (2.600 – 3.500 evra), a uz nju dobijate i besplatan smeštaj, prevoz, uniformu i zdravstveno osiguranje

Ukoliko ovde ne možete da pronađete posao kao medicinska sestra, sada imate priliku da se prijavite za rad u Velikoj Britaniji. Njima nedostaje radna snaga u ovoj profesiji, a plata je mnogo više plaćena nego u Srbiji.

Postoji nekoliko opcija u kojem gradu biste mogli da radite.Trenutno je u opticaju ostrvo Gernzi koje se nalazi između obala Francuske i Engleske, i koje spada u grupu Kanalskih ostrva.

Plata koja se nudi je između 2.000 – 2.700 funti (2.600 – 3.500 evra), a uz nju dobijate i besplatan smeštaj, prevoz, uniformu i zdravstveno osiguranje.

[adsenseyu1]

Svako ko bude primljen imaće priliku da radi kao registrovana medicinska sestra ili brat u Ujedinjenom Kraljevstvu, i dobija ugovor u trajanju od minimum 2 godine.

hirurg

Foto: Pixabay.com

Traže se sve vrste profila od instrumentarki, negovateljica, preko sestara koje bi radile u ambulantama, pa sve do onih iskusnih u poslovima na intenzivnoj nezi ili u urgentnim centrima.Posao bi obuhvatao rad sa iskusnim doktorima i u jednoj od najboljih bolnica u Gernziju.

Ove uslove morate da ispunite kako biste se prijavili za posao:

– IELTS test engleskog jezika, nivo 7

– Registracija u Savetu medicinskih sestara i akušertva (troškove pokriva bolnica)

– Dokaz o diplomi u srodnim oblastima

– Iskustvo za traženi posao

– KSF – preporuke da zadovoljavate kriterijume za rad u britanskom sistemu zdravstva (NHS)

– Sposobnost za davanje injekcije u venu

Foto: sxc.hu/CELALTEBER

Za posao medicinske sestre ili brata možete da se prijavite na mejl [email protected], a na isti možete da pošaljete pitanja o određenim detaljima koja vas interesuju.

Srećno!

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)