ROĐENA SESTRA ŠAKA POLUMENTE: Znaju je svi, bavi se pevanjem, ali niko nije znao da su porodica (FOTO)

pevač

Foto: Telegraf.rs

Šako Polumenta jedan je od najpoznatijih pevača domaće estrade, a da li znate da on ima rođenu sestru koja je, takođe, poznata javnosti?

Naime, Azra Polumenta Idrizović se dugi niz godina bavi pevanjem i iza sebe ima nekoliko hitova među kojima je i duetska pesma sa njenim proslavljenim bratom Šakom Polumentom.

[adsenseyu5]

Iako se u javnosti nije puno eksponirala, njeni nastupi širom Evrope govore da je napravila uspešnu karijeru, dok joj je brat bio najveća podrška u svemu.

IDI BESTRAGA, POGLEDAJ SE KOLIKA SI: Saša Vidić brutalno izvređao Draganu zbog ove slike (FOTO)

Muzikom je počela da se bavi 2004. godine, a u svojoj jako uspešnoj karijeri izdala je dva albuma, četiri singla i bila je dobitnica pet Oskara, u prevodu bila je pevačica godine od 2006. pa sve do 2010. godine, u tom periodu od svog rodnog grada Bijelog Polja dobila je Oskare za naslušanijeg umetnika.

sestra

Foto: Fejsbuk

U 2012. godini privukla je veliku pažnju sa svojim singlom “Bijeli labud”, ali ipak slavu svog brata nikad nije dostigla.

Šako Polumenta se skupa sa ovim otkrićem, pored svoje uspešne karijere može pohvaliti i familijarnom muzičkom karijerom.

OTKRILA ŠTA MISLI O CRNOGORCIMA: Ceca je na odmoru, a ne kupa se u moru iz JEDNOG RAZLOGA! (FOTO)

Ali, pored njegovog bratanca koji je miljenik mlađe populacije – Dada Polumente, šteta što je Azra ostala malo u drugom planu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]