RODILA MU 12 DETETA, PA PUCALA SEBI U STOMAK: Izjava njenog supruga je ŠOKIRALA ceo region

samoubistvo

Foto ilustracija: Tanjug

– Bila je strašno ljubomorna. Tu dole sam imao jednu švalerku, i eto sad šta se desilo – govori otac 12 dece

Sarajevska policija istražuje okolnosti pod kojima je došlo do smrti 42-godišnje Nedžade Seferović iz ilidžanskog naselja Blažuj, koja je jutros u Domu zdravlja na Ilidži podlegla povredama koje je zadobila kad joj je pucano u stomak

Kako su za Faktor ispričali svedoci koje je Faktor zatekao u ulici Mratnjevače, gdje se jutros rano sve odigralo, Nedžada je počinila samoubistvo pucavši sebi u stomak iz pištolja, koji je vlasništvo njenog supruga Sabahudina, a za koji je navodno imao dozvolu.

 

[adsenseyu4]

Njega su zatekli nedaleko od mesta gde se, navodno, ubila njegova supruga, sa kojom je, kako je sam kazao imao 12 dece.

– Ustali smo jutros kao i svako jutro, sve je bilo normalno. Ona je otišla da donese drva, da naloži vatru, da ugree vode da se možemo umiti, jer nam bojler ne radi. Izašla je iz kuće i nije se vraćala. Onda smo čuli kako je puklo tri, četiri puta. Deca su sva istrčala da vide šta se dogodila, ja sam poslednji tamo došao – priča potreseni Sabahudin.

On je, kako kaže, vidjevši suprugu kako leži u krvi odmah pozvao policiju da javi šta je bilo i pitao da li sme on, bez čekanja Hitne pomoći, prevesti ženu u bolnicu.

– Ne znam ni šta su mi rekli. Ja sam je s decom odmah ubacio u auto i povezao prema bolnici, još je davala znakove života. Kad smo stigli u ambulantu na Ilidžu kazali su nam da joj nema spasa – kaže nam Sabahudin.

 

Kako kaže, pretpostavlja da se njegova supruga na taj korak odlučila zbog ljubomore. Njegova izjava je sve šokirala:

– Bila je strašno ljubomorna. Tu dole sam imao jednu švalerku, i eto sad šta se desilo – govori, odmahujući rukama.

Policija je za vreme boravka ekipe Faktora još osiguravala mesto u blizini kuće, gde se sve odigralo. U međuvremenu su policajci obavili razgovore sa svedocima ovog događaja, piše Faktor.

 

[adsenseyu1]

Na mesto događaja stigla je i dežurna kantonalna tužiteljka, koja rukovodi uviđajem, a nakon što budu prikupljeni svi tragovi i dokazi, moći će se izjasniti da li se u ovom slučaju zaista radi o samoubistvu ili je u pitanju nešto drugo.

Kako Faktor saznaje, veštak sudske medicine Nermin Sarajlić obavio je pregled tela, ali će najvjerovatnije biti zatražena i obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti nesrećne žene. Istraga je u toku.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Faktor.ba)

 

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]