REZULTATI OBDUKCIJE: Oliver Ivanović pogođen u aortu i jetru – TRENUTNO ISKRVARIO!

ubistvo

Foto: Tanjug

Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović juče ubijen sa šest metaka iz pištolja “duga devetka”, rekao je direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

“Postoji šest ulaznih rana i četiri izlazne, dva metka su se zadržlaa u telu. Povrede su u predelu gonjeg dela grudnog koša”, precizirao je Ivanović nakon obdukicje koja je trajala oko četiri sata.

Prema njegovim rečima, hici su povredili vitalne organe Ivanovića, gornju aortu, šuplju venu i jetru, usled čega je došlo do trenutnog iskrvarenja.

Direktor bolnice je dodao je telo ubijenog Ivanovića nakon obdukcije preuzela porodica.

Oglasio se i Edi Rama POVODOM UBISTVA Olivera Ivanovića, nakon Haradinaja i Tačija (INFO)

Na čelu tima obducenata bila je obducent Suzana Matejić sa Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a prisustvovali su joj i predstavnici Euleksa i predstavnici Instituta za sudsku medicinu iz Prištine.

Nakon obdukcije telo ubijenog Ivanovića odneto je u prostorije stranke, a sutra će biti transportovano za Beograd, gde će biti sahranjen, na Novom Groblju.

On je juče upucan prilikom dolaska u stranačke prostorije u Kosovskoj Mitrovici, oko 8:15.

POČELO DA SE OSTVARUJE SVE IZ DOKUMENATA CIA: “EU će se raspasti do 2020. godine, a Evropa će se podeliti na tri dela. Evo u kom će biti Srbija!” (INFO)

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: tanjug)