REŠENO UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ! Inspektori nemaju dilemu kako se odigrao jezivi zločin, sklopile su se sve kockice

ubistvo

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33), čiji je leš nađen 3. aprila 2016. u kanalu na nasipu Crvenka u Borči, policijski je rešeno, a istražitelji su uspeli da naprave i rekonstrukciju zločina, saznaje „Alo!“

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, inspektori nemaju sumnje u to kako se odigrao surovi zločin, sklopili su sve kockice, a sada je pitanje kako će tužilaštvo to i dokazati.

– Tokom ozbiljne i dugotrajne istrage, u koju su bili uključeni gotovo svi i najbolji resursi MUP-a Srbije, došlo se do kompletne rekonstrukcije kritičnog događaja.

.Naime, na osnovu brojnih analiza, veštačenja, izjava svedoka i drugih dokaza, došlo se do toga da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. na mestu na kojem je njeno telo dan kasnije i nađeno. Njena smrt nastupila je u periodu između 16.49 i 17.30 sati – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom automobilom došla do nasipa u Crvenki da bi trčala. Odvojila se od muža i ćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio u vodu.

SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAM UŽIVO: Aca Lukas izvređao novinara, on mu poručio: “Nisi se dobro uradio”

Prema rečima našeg izvora, najteži deo rekonstrukcije bio je utvrditi kretanje ubice nakon što je Jeleni zadao smrtonosne udarce.

– Policijski pas je dan nakon pronalaska Jeleninog leša naišao na trag ubice, a onda je odveo inspektore putanjom kojom je krvnik pobegao posle zločina. Utvrđeno je da je ubica, pošto je bacio telo u kanal, prešao s druge strane kanala, stazom preko livade, a zatim je izašao na glavni put koji vodi ka Crvenki. Potom je zašao u njive koje idu ka Borči i tu se ubici izgubio trag – objašnjava naš izvor upućen u slučaj.

On dodaje da se brojnim analizama došlo do toga da je ubica najverovatnije seo u automobil, i to na mestu na kojem je pas izgubio njegov trag.

– Sve ukazuje na to da se ubica odvezao kolima da bi se presvukao, pošto je na njegovoj odeći i obući bilo dosta tragova Jelenine krvi. Bilo mu je potrebno između 25 minuta i pola sata da skine krvavu odeću i sa sebe spere tragove zločina. Zatim se presvukao u čistu garderobu i obuću i vratio se na nasip – prepričava naš sagovornik rezultate višemesečne istrage.

Takođe, kako kaže naš izvor, policija je na šiblju kraj nasipa pronašla pramen Jelenine kose, u blizini kanala nađeni su njena patika, kao i jakna i mobilni telefon, a s otiska stopala nađenim na njivi u Crvenki izolovana je Jelenina krv.

– Pošto je na otisku stopala nađen DNK trag nepoznate osobe, postoji mogućnost da taj trag zapravo pripada pomagaču, jer je istraga pokazala da ubica nije mogao sam da pobegne sa nasipa i prikrije tragove zločina. DNK nepoznate osobe nađen je i na Jeleninom domalom prstu desne ruke, sa kojeg je skinuta burma. Analize su pokazale da postoje izvesna poklapanja tog DNK materijala i onog nađenog na otisku stopala – ističe sagovornik i napominje da sve to dalje implicira da je ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović planirano i smišljeno do tančina.

POTEGAO PIŠTOLJ ZBOG BANALNOG RAZLOGA: Posvađao se sa taksistom, otišao kući po oružje, pa se vratio i POČEO DA PUCA! (VIDEO)

– Iz izjava brojnih svedoka moglo se zaključiti da su odnosi Jelene i njenog muža bili narušeni i da je ona razmišljala da se razvede – kaže izvor i dodaje da će se svi ovi detalji naći i u optužnici.

Podsetimo, policija je 15. septembra 2016. uhapsila Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji je osumnjičen za teško ubistvo.

ĐANI U PRIPITOM STANJU SNIMAO SE U KUPATILU: Na odvratan način opsovao svoju ženu! (VIDEO)

– U naredbi za sprovođenje istrage navodi se da je Zoran ubio Jelenu na nasipu za 10 minuta. U tom periodu on se odvojio od svoje ćerke Jane, a zatim se vratio kod nje – podsetio je naš izvor.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Alo)