REČI KOJE ĆE RASPLAKATI SVAKOG SRBINA: Posle presude general Mladić ostao je sam sa porodicom i rekao im ovo!

general

FOTO: REUTERS

Tribunal u Hagu osudio je Ratka Mladića na doživotnu robiju, a njegov advokat Branko Lukić najavljuje podnošenje žalbe, prenosi nam prve reči i reakcije generala na presudu i tužnim glasom nam prenosi vesti o njegovom sve lošijem zdravstvenom stanju.

Branko Lukić za portal SrbijaDanas.com kaže da su tek dobili odluku sudskog veća i da će, naravno uložiti žalbu na sramnu presudu.

– On je izbačen iz sudnice zato što nije mogao da trpi laži. Reagovao je burno, a u tom momentu imao je i visok pritisak.

[adsenseyu5]

Zbog lošeg stanja u kojem se nalazi, nije mogao da kontroliše svoje emocije – kaže Lukić.

Na naše pitanje kako je Ratko Mladić reagovao kada je čuo presudu, Lukić kaže da je general bio dostojanstven i veoma staložen.

HAOS U SUDU, SUDIJA ZVAO OBEZBEĐENJE: Ceca i Karleuša se SUOČILE U SUDNICI, sve odzvanjalo od vike i svađe!

– Bio je sa porodicom. Smirivao je njih i govorio da se ne brinu. On je takav čovek, ne misli prvo o sebi već brine o drugima. Rekao je: “Ja znam da mi je savest čista.

Nisam napravio nikakvo zlo. Dušu ne mogu da mi uzmu, a sa telom mogu da rade šta hoće” – priča nam Mladićev advokat.

Sud uzeo šta mu odgovara

Na pitanje šta očekuju od žalbe na presudu i na osnovu čega će se žaliti, Lukić nam priča da je ceo proces sporan i da je obrazloženje presude skandalozno.

[adsenseyu1]

– Šokiran sam presudom. Ispalo je kao da nismo ni bili deo suđenja, kao da nisu ni pogledali nijedan naš dokaz – kaže Lukić.

Haški tribunal je prema rečima advokata uzeo od dokaza samo ono što im treba, ne obrativši uopšte pažnju na dokaze i svedočenja odbrane.

NEVERICA: Policajci uhapsili Anu (18), pa je silovali u ”marici” (FOTO)

Hag ubija generala

Lukić je vrlo pesimističan kada je reč o zdravlju generala Mladića.

– Lekar zatvorske jedinice kaže da je Mladić u stabilnom stanju i da bi poseta naših lekara mogla da mu našteti – prepričava nam Lukić licemerje haških činovnika – i dodaje

[adsenseyu5]

 Naši lekari, pritom, nemaju pravo invazivnog pregleda već samo mogućnost da popričaju sa Mladićem, izmere mu pritisak i pročitaju dokumantaciju, ali je i takva vrsta posete zabranjena za bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske.

Haški tribunal je prema rečima advokata uzeo od dokaza samo ono što im treba, ne obrativši uopšte pažnju na dokaze i svedočenja odbrane.

NASILJE U BEČEJU: Trojica DEČAKA mučila staricu, MOTKU joj gurali u usta, gušili je JASTUKOM i na kraju napravili selfi (INFO)

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: D.Novaković,SrbijaDanas.com)

[adsenseyu2]