REAKCIJE HRVATSKIH MEDIJA NAKON EPSKOG FINALA U BEOGRADU Oduševljeni uprkos porazu: Dočekani smo džentlmenski! (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Hrvatska vaterpolo reprezentacija dočekana je gospodski u Beogradu u finalu Svetske lige, piše hrvatski portal “Indeks”.

Prenosi da je “deset hiljada navijača na Tašmajdanu – bez ijednog zvižduka, džentlmenskim aplauzom pozdravilo himnu Hrvatske, isto kao i pre četiri dana, kada je igrana utakmica u grupi.”

– Hrvatska himna uredno je intonirana, nije se čuo nijedan zvižduk. Tek po završetku nekoliko je gledalaca uputilo par zvižduka, no onda ih je progutao snažan pljesak – navodi “Indeks”.

Portal je posebno ukazao i na prijateljstvo selektora Hrvatske i Srbije – Ivice Tucka i Dejana Savića- Publika u Srbiji pažljivo prati primer selektora s obe strane.

hrvatska-srbija

Foto: Reuters

Veliko prijateljstvo i pravo ogledalo sporta pokazali su svima Ivica Tucak i Dejan Savić, dva selektora i veliki prijatelji koji su zajedništvom dali pravi primer igračima, ali i svim prisutima na Svetskoj ligi – naveo je “Indeks”, podsećajući na primere prijateljstva dvojice stručnjaka u nekim odlučujućim utakmicama koje su igrale ove svetske vaterpolo sile.

PRVE REČI KAPITENA SRBIJE: Potopio HRVATE, pa uputio rečenicu koja će ZAPALITI celu SRBIJU!

U finalu Svetske lige, Srbija je u Beogradu po jakom pljusku savladala Hrvatsku sa 12:11.

         

(Dnevne.rs /sport.blic/Izvor: Tanjug)