REAKCIJA: Sergej Trifunović tvitovao nešto što se nikako neće dopasti Jezdiću

Sergej

Trifunović i Jezdić obojica su se našla u glavnoj ulozi u seriji “Crni Gruja”, Foto: Printscreen/Youtube

Srpski glumac Nenad Jezdić u nedelju predveče, na svečanom otvaranju deonice auto-puta Obrenovac – Ljig kod isključenja za Ub, dočekao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića kostimiran kao knez Miloš Obrenović.

Od tada se na njega digla “hajka” na društvenim mrežama, a u celu priču uključio se i Sergej Trifunović

On je na svom zvaničnom Tviter nalogu podelio najpre tekst, bez ikakvog komentara, pod nazivom “Ode i Nenad Jezdić”, a potom je retvitovao i komentar o Jezdićevoj izjavi za medije.

Otvoren “hejt” Sergeja Trifunovića na Jezdićevo pojavljivanje na svečanosti, mnogi su počeli da dovode u vezu sa njihovim “rivalstvom” oko glavne uloge u seriji “Crni Gruja”. Pa su počeli da sprovode i anketu na temu ko je u ovoj ulozi bolji?

Sergej Trifunović 2003. godine snimio je deset epizoda serije “Crni Gruja”, a iz serije je otišao zbog angažmana u nekoliko filmova.

U ulogu Crnog Gruje je potom “uskočio” fantastični Nenad Jezdić, koji će sada, ponovo biti zamenjen “originalom”.

Interesantno je i to da Trifunović i Jezdić nisu imali zapaženija zajednička pojavljivanja u filmovima. Jednostavno im se putevi nisu često preklapali.

Nenad Jezdić na sledeći način je prokomentarisao osude, zbog toga što je, kako kaže, radio svoj posao.

ISPLIVALI STRAVIČNI DETALJI, ALI I MOTIV UBISTVA U ŠAPCU! Roditelji i IGNJATOV BRAT u policiji

– Iskreno se radujem velikoj i važnoj stvari, kako za nas, tako i za one generacije koje dolaze za nama. Ovaj događaj od pre dva dana nije u suprotnosti sa svim što sam pre radio i govorio prilikom slicnih prigoda. Politikom nemam nameru da se bavim. Zašto politizovati nesto što jeste deo mog posla!? Pa, ko je trebalo da čita monodramu “Miloš Obrenović” po tekstu Milovana Vitezovića u kostimu koji jeste moj kostim i iz projekta u kome sam igrao pre 10 godina? Neko od državnika ili glumac? Odazvao sam se na poziv svoje države. Ideja je bila da se javno i u radosti setimo velikog imena i značaja Kneza Miloša. Skepsa i paranoja su nepotrebne. Ja se od srca radujem narodnom uspehu i dobitku kroz taj autoput.To je put svih nas.Mi kao narod silnu dangubu napravismo da bi se bavili ogovaranjem – rekao je Nenad. Upravo ovaj njegov komentar izazvao je dalje reakcije na društvenim mrežama, pa i kod njegovog kolege Sergeja Trifunovića.

Kakvo je vaše mišljenje o svemu ovom?

       

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)