RAZLOG ĆE VAS RAZBESNETI: Ćerka Bogdana Mitrovića otkrila zbog čega je kosovska policija UHAPSILA njenog oca (INFO)

hapšenje

Foto: Printscreen/Telegraf/RTS

Ćerka Bogdana Mitrovića koji je uhapšen u ponedeljak na Kosovu i Metohiji zbog optužbi kosovskog tužilaštva, da je navodno počinio krivično delo “ratni zločin protiv civilnog stanovništva”, kaže da je on zapravo uhapšen, jer nije hteo da proda imanje, navode “Novosti”.

– Nemaju oni na osnovu čega da okrive mog oca. Nikome on ništa nije uradio! Predhodnih 18 godina redovno je odlazio na Kosovo i Metohiju, ali jedina njegova krivica je u tome što nije želeo da proda imanje – plačući je izjavila Radica Blagojević (49).

[adsenseyu5]

Pored Radice u autobusu sa raseljenim Srbima, iz kojeg su specijalci izveli Bogdana, bili su i njen brat Slaviša, sestre Biserka i Dostana i majka Momirka (75).

– Nikada neću zaboraviti trenutak kada su specijalci sa fantomkama uhapsili moga oca i izveli ga iz autobusa pred svima. Ne znam kome je bilo teže, nama što smo gledali tu turturu ili bratu Nebojši kada je čuo za tatino hapšenje, a nije bio sa nama – kazala je Radica za “Novosti”.

Ona napominje da joj je majka Momirka u teškom zdravstvenom stanju, a da Bogdan boluje od dijabetesa.

MISTERIOZNA SMRT U SRBIJI: Pronađeno telo Mirka Todića bez trenerke i čizama, jedan detalj zbunio policiju (INFO)

– Čitava porodica je u šoku, jer znamo da naš otac nikome ništa nije skrivio. Nije bio ni na ratištu, niti je ikada bio u bilo kakvom sukobu sa komšijama Albancima – dodala je ona.

I advokat Dejan Vasić smatra da je slučaj Bogdana Mitrovića klasična matrica zastrašivanja povratnika i otimanja imovine.

NA ROĐENDAN JELENE MARJANOVIĆ OTKRIVENA JEZIVA INFORMACIJA: „Tu su bili noćima i planirali UŽASNU STVAR“

Ovog Srbina su specijalci kosovske policije uhapsili po povratku sa liturgije u selu Mušutište koje je obišla grupa raseljenih Srba.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/izvor:Novosti)

[adsenseyu2]

1 Comment on "RAZLOG ĆE VAS RAZBESNETI: Ćerka Bogdana Mitrovića otkrila zbog čega je kosovska policija UHAPSILA njenog oca (INFO)"

  1. Па где вам је разлог, јеб`о вас разлог?

Comments are closed.