RAMUŠ HARADINAJ PRETI: Naše strpljenje nije bezgranično, branićemo “NAŠE PRAVO”!

Kosovo

Foto: Printscreen/youtube

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj poručio je putem jedne društvene mreže da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija.

On je na ovoj društvenoj mreži napisao da Srpska lista treba da se vrati za sto i diskutuje o zajedničkim temama za dobrobit svih građana.

“Ultimatum je pogrešan pristup, jedina formula je legitimna i ustavna osnova. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično i da ćemo braniti naše pravo”, napisao je Haradinaj.

On je porukom na Fejsbuku najavio da će o ovim i drugim temama pričati u večerašnjem intervjuu na prištinskoj televiziji.

PREDSEDNIK RUSIJE TELEFONSKIM RAZGOVOROM PORUČIO VUČIĆU: Ako neko napadne Srbiju, napao je Rusiju! (INFO)

Iz izjava Ramuša Haradinaja svima postaje jasno da u Prištini na funkcijama sede ljudi koji ne žele mir, već spremaju rat, istakao je direktor Kancelarijr za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

“U pravu je Ramuš Haradinaj da ne može biti podele i razmene teritorija Kosova i Metohije, jer je cela teritorija KIM deo Republike Srbije”, naveo je Đurić na Tviteru, odgovarajući na najnovije stavove kosovskog premijera.

Haradinaj je prethodno na Fejsbuka poručio da nema podele Kosova, niti će biti razmene teritorija.

PSOVKE NEPRIMERENE JEDNOJ DAMI: Tatjana Vojtehovski brutalno izvređala Marka Đurića

“Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, treba da shvati da naše strpljenje nije bezgranično i da ćemo braniti naše pravo”, napisao je Haradinaj.

ALBANSKI MEDIJI IZVEŠTAVAJU U NEVERICI: Srpski borbeni avioni leteli 20 minuta iznad Preševa; Krivokapić: Redovne letačke aktivnosti (VIDEO)

(Dnevne.rs/b92.net/Izvor: Tanjug)