RAMUŠ HARADINAJ PRETI: “Ko god bude udario na graničnu liniju, biće politički mrtav”

Kosovo

Foto: AP Photo / Visar Kryeziu

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, izjavio je danas da je ideja o “rasparčavanju teritorije albanskih zemalja” stara jedan vek i potiče, kaže, iz “srpske kuhinje”, a sada je “sahranjena”.

Haradinaj je, novinarima nakon sednice vlade, rekao da je ta ideja sada “sahranjena” i da niko više ne može ni da dodirne albansku teritoriju.

Politički će biti sahranjeni svi oni koji budu išli tim putem. Dakle, ko god bude udario na graničnu liniju, biće politički mrtav“, rekao je Haradinaj.

DIPLOMATSKA OFANZIVA: Sastanak predsednika Srbije sa KLJUČNIM ČOVEKOM koji se protivi kosovskoj nezavisnosti!

Govoreći o odnosima Prištine sa SAD, Haradinaj kaže da ti odnosi nikada nisu bili bolji o čemu, kako je rekao, svedoči i poseta general-majora iz Ajove Timoti Ora.

Povodom predstojećeg sastanka u Parizu, Haradinaj je rekao da je sa predsednikom Emanuelom Makronom pričao na francuskom jeziku i da oni koji, kako je rekao, sede na hodnicima nisu mogli da razumeju o čemu je razgovarao sa Makronom.

RADNO MESTO IZ SNOVA: Zaposlena u Sekretarijatu za kulturu ZASPALA u radno vreme i POŠTENO HRČE (FOTO)

Mediji su posle tog sastanka, inače, pisali da je Makron bio ljut na Haradinaja i da taj razgovor nije bio nimalo prijatan.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Agencije)