RADVAN HAĆIFI SE RODIO U SRBIJI: Evo ko je monstrum koji poziva na klanje Srba (FOTO)

terorista
– Postavljajte im eksplozive ispod auta, ispred kuća, uzmite neki otrov i stavite im u piće, u jelo, neka crknu od otrova, ubijajte im na svakom mestu gde god stignete, u Bosni, u Srbiji, po Sandžaku. Vi to možete, Alah će vam pomoći – kaže terorista na snimku koji je prestravio Srbiju i Balkan

Svet je zaprepašćen sadržajem snimka terorista ISIS u kojem oni pozivaju muslimane sa Balkanada ubijaju “nevernike”.

– Postavljajte im eksplozive ispod auta, ispred kuća, uzmite neki otrov i stavite im u piće, u jelo, neka crknu od otrova, ubijajte im na svakom mestu gde god stignete, u Bosni, u Srbiji, po Sandžaku.Vi to možete, Alah će vam pomoći – kaže terorista na snimku koji je prestravio Srbiju i Balkan.

Vođa džihadista koji izgovaraju ove sulude reči je sa Kosova i zove se Ridvan Haćifi, a u ISIS je poznat i kao Abu Mukatil ili Al Kosovi.

Ridvan je, kako pišu kosovski mediji, iz sela Bukovih kod Gnjilana, i pripadnik je iste grupe kao i Lavrdim Mudžaheri, najpoznatiji džihadista s Kosova, koji se “proslavio” krvavim snimcima izSirije.

Rođen je 4. jula 1990. godine, bio je imam džamije u selu Bukovik kod Gnjilana do 2012. godine, kada napušta Evropu i odlazi na verske studije u Egipat. Tamo se pridružuje terorističkoj mreži i ubrzo postaje glavni čovek među Albancima koji se u Iraku bore na strani ISIS.

Pored Ridvana, u “spotu” ISIS pojavljuju se i Albanac Almir Daci, takođe bivši imam džamije u Podgradecu u Albaniji, ključni čovek islamista za “regrutovanje” fanatika po Balkanu, i Abu Muhamed el Bosni, takođe sa ovih prostora.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Telegraf)

3 Comments on "RADVAN HAĆIFI SE RODIO U SRBIJI: Evo ko je monstrum koji poziva na klanje Srba (FOTO)"

  1. Svetionik | 5. June 2015. at 21:18 |

    Ima i on americki pasos kao braca Bitici. Ako im se nesto desi ova nasa “picousta bitanga” ce morati da se izvinjava i izmislja price kako su hteli da nam pomognu ali mi smo glupi pa to nismo prepoznali.

  2. Uzmite snajper i ubite smrada

  3. Ubiti stoku nepismenu! Nisam ljut na muslimane nego sam ljut što muslimani to trpe!

Comments are closed.