PRVI PUT U ŽIVOTU: Vučić progovorio francuski, Makron vidno iznenađen (VIDEO)

Makron

Foto: Rojters

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče se sastao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i na sveopšte iznenađenje progovorio na francuskom jeziku.

Makron je bio vidno iznenađen u trenutku kada mu se Aleksandar Vučić obratio na njegovom jeziku. Bio je spreman da sluša prevod, te je imao izrazito napet i skoncentrisan izraz na licu, međutim kada je shvatio da predsednik Srbije govori francuski, osmehnuo se i izvadio slušalicu iz uha iz koje je trebao da dolazi prevod obraćanja srpskog predsednika.

Đoković okupio svoj tim i saopštio: „Razmišljam da završim karijeru“! Novakov kolega otkrio zaprepašćujući razgovor posle turnira u Majamiju (FOTO)

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Makronu je na francuskom jeziku uputio čestitke za pobedu Francuza na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje je završeno ovog vikenda trijumfom Francuske. Dodao je još i kako srpski narod sa Francuskom deli sreću zbog ove pobede.

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Pismo oca Andree Bojanić, devojčice koju je usmrtio sin Željka Mitrovića

– Želim da iskoristim ovu priliku da Vam se zahvalim još jednom na Vašem toplom prijemu – zaključio je Vučić na francuskom jeziku.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)

1 Comment on "PRVI PUT U ŽIVOTU: Vučić progovorio francuski, Makron vidno iznenađen (VIDEO)"

  1. miha bukovac | 20. јула 2018. at 03:48 |

    Bravo za Aleka! Sa Putinom razgovara na ruskom, engleski govori tečno a evo i sa Macronom govori na negovom (francuskom) jeziku! (Nije poznato kako sa Angelom Merkel govori!)Treba samo zamisliti Tomu majmuna Nikolića u nekoj sličnoj poziciji kao totalnog idiota, bukvana i (decidirano) majmuna koji je bio prošli mandat i nije se nadao da ga neko može zameniti!

Comments are closed.