Prve informacije iz KOSOVSKE POLICIJE o ubistvu Olivera Ivanovića (INFO)

policija

Foto: Tanjug/Dejan Simicevic/

Tragom informacije da je Oliver Ivanović upucan rano jutros dok je ulazio u prostorije stranke, pozvali smo kosovsku policiju.

Za Telegraf.rs iz stanice kosovske policije u severnoj Kosovskoj Mitrovici je rečeno da prema podacima kojima oni raspolažu, na Olivera Ivanovića je pucano jutros oko 8 sati. Sve raspoložive ekipe su na terenu.

– Koliko znamo za sada, zadobio je pet prostrelnih rana. Odmah je prevezen u bolnicu, lekari su pokušali da ga reanimiraju, ali nije bilo spasa – kazao je Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić.

Kako je javljeno, u Ivanovića je ispaljeno više metaka.

Ivanović je izgubio mnogo krvi i lekari nažalost nisu mogli ništa da učine.

Iako se još uvek ne dovodi u vezu, u Ulici Vojvode Putnika pronađeno je zapaljeno vozilo “opel astra” – rekao je za Telegraf.rs šef smene Nebojša Rošić

Na licu mesta pronađene su četiri čaure.

OLIVER IVANOVIĆ PODLEGAO POVREDAMA posle pucnjave ispred svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici

Ksenija Božović iz GI SDP rekla je za Alo! da je policija ispred kancelarije pronašla tri čaure.

– Upucali su ga ispred kancelarije, bio je sam. Pronašla ga je komšinica koja je krenula da kupi hleb. Odmah su pozvali Hitnu pomoć – rekla je Božovićeva za Alo!.

UBIJEN OLIVER IVANOVIĆ: Ubica pucao iz pištolja sa prigušivačem, pa zapalio astru kojom je pobegao (INFO)

Kako su nam rekli policijski organi u Mitrovici, u pitanju je klasična sačekuša. Policija sprovodi detaljnu istragu. Za počiniocima ovog svirepog zločina se još traga.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)