PRVA IZJAVA OCA OD NESTANKA SINA! “Ujutru smo igrali šah, onda je on krenuo automobilom za Sopot, i od taga mu se gubi svaki trag! Uplašeni smo za njegov život!” (FOTO)

nestao

Foto: Instagram

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića, nestao je u mestu Umčari nadomak Beograda.

Porodica Milojević moli javnost da svi koji imaju informacije o Mladenu jave na telefon 063/15 40 995.U akciju potrage uključili su se helikopteri MUP-a Srbije, kao i psi tragači. Informaciju je objavila Mladenova sestra Magdalena, odnosno ćerka legendarnog jugoslovenskog golmana, ispričala da je njen brat nestao u petak 21. maja, kada mu se na Umčarima pokvario automobil

Ovo je potvrdio i otac dečaka, Zvonko Milojević.

– Juče oko 12 i 1 5 krenuo iz Jagodine za Sopot. Auto je stao, on je izašao i od tada mu se gubi svaki trag – rekao je Milojević. Kako je rekao, policija uveliko traga za njim i porodica se nada pozitivnim vestima.- Policija je angažovala sve snage, angažovani su i psi i svi ga sada traže. Za sada nemamo ništa zvanično – dodao je otac uplašeno.

PRETI NAM NOVA OPASNOST SA NEBA! Nije u pitanju ni kiša ni grad već nešto MNOGO GORE! (INFO)

Kako kaže, jutro je proteklo kao i svako drugo. Igrali smo šah ujutru, onda je on uzeo atumobil i izašao iz kuće. Onda se sve to desilo. Gubi mu se svaki trag. Otac nestalog dečaka kaže i da je Mladen imao ljubavnih problema, pa se sve to odrazilo i na uspeh u školi.- On se rastajao i mirio sa devojkom, takođe imao je i probleme u školi, pa je bio sav razočaran.

Ne znam šta da mislim, da li je tako nešto moglo da utiče na njega – kaže zabrinuti otac. On dodaje da je Mladen na sebi imao sivi duks, crnu trenerku i patike “džordanke”.

     

(Dnevne.rs/ Alo.rs/M.Č /Izvor: Pink.rs)