PROTEST PREMA SUĐENJU NA PRVENSTVU: Filipović i Pijetlović na CEREMONIJI DODELE MEDALJA jednim potezom iznenadili vaterpolo svet (VIDEO)

vaterpolo

Foto. Printscreen/TV Kurir

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović i golman Gojko Pijetlović skinuli su bronzane medalje čim su im dodeljene na pobedničkom postolju.

Specijalno za Kurir iz Budimpešte – Gojko Filipović

Vaterpolisti Srbije zauzeli su treće mesto na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, pa su se prvi popeli na postolje prilikom ceremonije dodele medalja.

[adsenseyu1]

Bronzana odličja su se prvo našla na grudima Filipovića, odmah zatim i Gojka Pijetlovića, ali su ih njih dvojica skinula!

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 30. jula do 6. avgusta 2017. godine (POSAO ,ZDRAVLJE, LJUBAV)

Moguće je da su na taj način izrazili protest prema suđenju na Svetskom prvenstvu, naročito u polufinalnom duelu sa Hrvatskom.

FILIPOVIĆ NAKON BRONZE U BUDIMPEŠTI: Svetska vaterpolo organizacija radi PROTIV NAS, a naš savez..

“Sačuvaćemo sve reči za nas, ali ovo je stvarno sramno u kom pravcu ide ovaj vaterpolo, kada protiv ekipe Srbije nije dovolno da se igra samo u protivničkoj kapici, već moraju i ljudi okolo da urade sve što mogu da nas svrgnu sa trona.

[adsenseyu5]

Uspeli su, ali zamalo, jer smo osvojili medalju i ostvarili cilj za ovu godinu.

Čestitke momcima i samo stručnom štabu. I ovo leto smo, kao i mnoge do sada, izneli sami”, izjavio je Filipović ranije danas posle pobede nad Grčkom u borbi za bronzu.

(Dnevne.rs/Izvor:Gojko Filipović,Kurir.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

8 Comments on "PROTEST PREMA SUĐENJU NA PRVENSTVU: Filipović i Pijetlović na CEREMONIJI DODELE MEDALJA jednim potezom iznenadili vaterpolo svet (VIDEO)"

  1. nemilosrdni | 30. јула 2017. at 11:32 |

    uvek nam je drugi kriv za svaki nas neuspeh. STARA NAVIKA

  2. Ne mogu oni da gledaju stalne pobede nasih sportista, kao ni Djokovica. Mala smo mi zemlja da “potopimo velike”. Sramota.

  3. ibrahim Alić | 30. јула 2017. at 16:09 |

    To je Normalno u Sportu Mnogi To Kriju jer Svi Mi Imamo Svoje Mišljenje o nekoj Ocjeni Ćak i Nokaut u Boksu dođe u oitanje u Erćanju je više pravilno ako hisu dva ptošli skupa

  4. ibrahim Alić | 30. јула 2017. at 16:20 |

    To je normalno da svi nisu zadovoljni Nokaut u Boksu dođe isto u pitanje jedino u Trćanju ako dva ne prođu skupa i ako ima sada i snimka ali mismo Skloni da Primenimo Balkanski Mentalitet i povežemo sa Mržnjom i Šovinizmom i ako nimora biti ništa od Toga Trba moći Poraz sa vladati i ućiti na greškama To je Moje mišljenje od Vašeg može biti Suprotno Ali pobjeda je uvjek SLATKA i Govori o Osobi i NACIJI

Comments are closed.