PROSINEČKI ZGROŽEN ODLUKOM BRIHA: Žustra rasprava na HRT-u, legenda Hrvatske branio Srbiju (VIDEO)

fufbal

Foto: Printscreen HRT, AP

Proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki smatra da je nemački sudija Feliks Brih žestoko oštetio Srbiju na meču protiv Švajcarske.

Velika polemika vodi se u čitavom svetu zbog nedosuđenog penala u korist reprezentacije Srbije. Sporna situacija se dogodila u 66. minutu kada su dvojica igrača Švajcarske rvačkim zahvatom bacili na zemlju Aleksandra Mitrovića, a sudija Brih je umesto na belu tačku  pokazao da je napadač Srbije napravio faul u napadu.

ŠAĆIRI I DŽAKA ZAVRŠILI MUNDIJAL? Po pravilima FIFA, drakonska kazna čeka reprezentativce Švajcarske

Velika rasprava o spornoj situaciji vodila se i u emisiji na Hrvatskoj nacionalnoj televiziji (HRT), gde su gostovali legendarni fudbaler Robert Prosinečki i bivši sudija, a sada komentator suđenja, Mateo Beusan.

Dok je Beusan tvrdio da je Brih ispravno postupio, Prosinečki se nije slagao sa tom konstatacijom.

FIFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV DŽAKE I ŠAĆIRIJA: Svetska kuća fudbala reagovala na sramne gestikulacije „sajdžija“ (INFO)

„Ovo je čist penal! Ljudi, dvojica ga vuku! Nije on prvi napravio faul! Ovo je dva na jedan, nemoguće da mu je sudio kontrafaul. Ma najbolje da se nije ni kretao“, odbrusio je Prosinečki Beusanu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir sport)

1 Comment on "PROSINEČKI ZGROŽEN ODLUKOM BRIHA: Žustra rasprava na HRT-u, legenda Hrvatske branio Srbiju (VIDEO)"

  1. miha bukovac | 24. јуна 2018. at 14:59 |

    Prosinečki komentariše kao čovek, ono što je očigledno, ovaj drugi (Mateo) komentariše nešto u njegovoj patološkoj ustaškoj projekciji!

Comments are closed.