PROPADA TURISTIČKA SEZONA U HRVATSKOJ: Kada vidite cene doručka na Hvaru, sve će vam odmah biti jasno

more

Foto: Pixabay

Cenovnik iz jednog prosečnog restorana na Hvaru u Hrvatskoj izazvao je brojne reakcije, a kako i ne bi, kad doručak, uz kafu i sok košta neverovatnih 2.900 dinara.

Meni sa cenama objavila je hrvatska novinarka Vesna Kljajić, koja je uz to dodala i komentar:

– Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze 3 puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosečnijeg restorana na Hvaru – napisala je Vesna uz fotografiju.

Cene su zaista neverovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna, odnosno oko 1.700 dinara, a za te pare možete pojedete omlet sa šparglama.

Za musli treba izdvojiti 120 kuna, tj. 1.900 dinara, a toliko košta i ako želite da pojedete tost na Hvaru. Za jaja Benedict u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna odnosno oko 2.900 dinara.

Kako je navedeno u meniju, uz svaki doručak uključeni su sveži sok od narandže i kafa.

PRODAO SVOJ STAN NA DORĆOLU A ONDA JE ZA NJEGA POČEO PRAVI PAKAO! Slobodan bi sada mogao da završi na ulici sa majkom od 80 godina, ćerkom i osmogodišnjom unukom… EVO ŠTA SE DOGODILO!

Cenovnik izazvao je burne reakcije na Fejsbuku. Većina je osuđivala ove cene, ali je bilo i onih koji su branili restoran rekavši da je jedan od najboljih na Hvaru i da je samo ove polusezone ugostio porodice Stalonea i Bon Džovija.

           

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Avaz.ba)