PROGOVORIO NAKON NAPADA: Evo kako je Rasta pokušavao da se OPRAVDA nakon što je pretukao voditelja !?

Ana Nikolić

Foto: Printscreen/instagram

Stefan Đurić, pozantiji pod umetnikim imenom Rasta Kavali i kao suprug folk pevačice Ane Nikolić prvi put je progovorio nakon što je sa četvoro prijatelja pretukao voditelja Slobodana Nešovića.

– Ovo je jedan scenario čoveka koji na sve moguće načine pokušava da izbegne i okrene priču u svoju korist ne bi li i posle 10 godina zadržao finasijska sredstva od autorskih prava koja pripadaju meni… Nikakvog napada i vređanja nije bilo da naglasim… A pravdu ću kao i do sada potražiti na sudu, po ko zna koji put – rekao je Rasta za Pink.rs.

 

[adsenseyu4]

Podsećamo, reper je juče oko 13 časova upao u marketinšku agenciju Slobodana Nešovića i sa prijateljima je počeo da ga bije nakon čega je voditelj završio u Urgentnom centru.

Slobodan Nešović

Foto: Tviter

Uprkos povredama voditelj je odlučio da napusti bolnicu na sopstvenu odgovornost.

– Slobodan je imao nekoliko hematoma po glavi i licu. Lekari su po proceduri uradili skenere glave, ali se kasnijom pretragom ustanovilo da nema većih povreda. Žalio se na jake bolove u stomaku, zbog čega je sve do 19 časova bio hospitalizovan, ali je to bilo sve od posledica udaraca i šutiranja.  Nakon svega je na sopstvenu odgovornost, jer nije osećao jake bolove, pušten kući – ispričao je za “Blic” izvor iz Urgentnog centra.

 

[adsenseyu1]

Pozvali smo voditelja Slobodana Nešovića za komentar povodom incidenta i povreda, ali on se nije javljao na naše pozive.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

 

[adsenseyu2]