Prof. dr Slavica Ðukić Dejanović: izjave Atine Ferari mogu ukazivati na neki ozbiljniji psihološki poremećaj koji se leči u specijalizovanim ustanovama

atina

Foto: Dnevne.rs

Ona je sposobna da ubije jer se verbalna agresija često realizuje, analiziraju stručnjaci starletin komentar sa Fejsbuka. Igračicino obožavanje smrti i prolivanja mozga zahteva lečenje u psihijatrijskoj ustanovi, uverava dr Đukić Dejanović

BEOGRAD – Izbačena učesnica rijaliti-šoua „Parovi“, samozvana plesačica Kristina Marković – Atina Ferari, zrela je za psihijatrijsku ustanovu, smatraju psihijatri, sagovornici Kurira!

Događaj koji je potresao srpsku javnost: Atina Ferari se izvinila porodici Tijane Jurić, a zatim ponovo sve šokirala! (VIDEO)

Oni kažu da brutalno vređanje Tijane Jurić (15), preminule devojčice, kao i postavljanje statusa na Fejsbuk profilu, u kojem kaže da obožava krv i da zamišlja sebe kako ljudima jede oči, govori o duboko problematičnoj osobi, koja može biti opasna i po okolinu.

Ozbiljan poremećaj

Prof. dr Slavica Ðukić Dejanović, direktorka klinike „Dr Laza Lazarević“ kaže da izjave Atine Ferari mogu ukazivati na neki ozbiljniji psihološki poremećaj koji se leči u specijalizovanim ustanovama.

[adsenseyu4]

– Dijagnoza se uspostavlja nakon dužeg posmatranja pacijenta, ali kod ove osobe, primećuje se jezivo neprimerena agresija. Ova verbalna agresija može biti posledica dejstva psihoaktivnih supstanci, karaktera, ali i manifestacija bolesti. U svakom slučaju, osoba koja ovako nešto izgovara, potencijalno može biti i opasna, jer najčešće se dešava da je ono što verbalizuje osoba i sposobna da uradi – zaključuje Dejanovićeva.

Atina je možda obolela... Dr Slavica Đukić DejanovićAtina je možda obolela… Dr Slavica Đukić Dejanović

Pored Atininih skandaloznih izjava, psihijatre zabrinjava i celokupno njeno ponašanje. Naime, ova strarleta u rijalitiju je pokazala na šta je sve spremna i koje su njene granice. Ukućanima koji joj stanu na žulj često je pretila da će ih ubiti kad izađu napolju, a ostala je upamćena i po promiskuitetnom ponašanju.

Psihijatar i kriminolog Dr Dobrivoje Radovanović kaže da nije siguran šta da misli o Atininim izjavama, jer su toliko apsurdne da pomišlja da je možda u pitanju šala.
– Ova osoba bi trebalo da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi. A ukoliko je zezanje, onda je ona opasna budala! – kaže Radovanović, koji smatra da je starleta strašno nabijena agresijom, što može kulminirati fizičkim napadom.

[adsenseyu1]

(Kurir)

 

1 Comment on "Prof. dr Slavica Ðukić Dejanović: izjave Atine Ferari mogu ukazivati na neki ozbiljniji psihološki poremećaj koji se leči u specijalizovanim ustanovama"

  1. Pravoslavac | 16. маја 2015. at 19:31 |

    Ма Славице, нешто не верујем у ова Твоја стручна запажања, јер да си у струци, имала си могућности да годинама посматраш људе из политичког живота Србије, који су неупоредиво болеснији од ове рано истрошене и фрустриране јавне раднице /да не кажем проститутке/, а све време ћутиш.

Comments are closed.