PRIPREMITE BIOGRAFIJU, VELIKI TRGOVINSKI LANAC ZAPOŠLJAVA U SRBIJI: Radi se 5 dana u nedelji, svaki minut prekovremeno se plaća, a traže čak 1.000 ljudi!

posao

Foto: Promo

Kompanija Lidl Srbija najavila je da će sutra raspisati konkurs za zapošljavanje više od 1.000 prodavaca u velikom broju gradova u Srbiji.

Ta kompanija otvoriće ove godine istovremeno između 10 i 20 prodavnica, a konkurs je otvoren za radna mesta u Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu iZrenjaninu.

Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 ljudi, Lidl će u svakom od tih gradova zaposliti više od 40 prodavaca.

Prodavci u Lidlu, kako je saopšteno, imaće petodnevnu radnu nedelju, a elektronska evidencija radnog vremena omogućava plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća„. Zaposleni će imati mogućnost profesionalnog razvoja i napretka.

LOPOVI OPLJAČKALI KUĆU SAŠE POPOVIĆA: Velika vrednost ukradene robe, policija traga za počiniocima

„Raspisivanjem ovog konkursa započinjemo najveći, ali ne i poslednji talas zapošljavanja u Srbiji. Naš cilj je da kupcima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta po kome je Lidl prepoznat u svetu, pa ćemo, u skladu sa širenjem mreže i potrebama poslovanja, nastaviti sa zapošljavanjem“, kazala je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija Martina Petrović.

SAVRŠENA LEPOTA: Ovako izgleda unuka slavnog Bekima Fehmijua! (FOTO)

Zainteresovani kandidati za rad u Lidlu mogu se prijaviti putem sajta karijera.lidl.rs.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)