PREŽIVEO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU : Poznati trubač Dejan Petković ZASPAO ZA VOLANOM i sleteo sa puta (FOTO)

nesreća

Foto: printscreen/Instagram/privatna arhiva

Proslavljeni muzičar i nadaleko čuveni trubač Dejan Petrović doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu. Pri povratku sa nastupa, muzičar je od premora zaspao za volanom i sleteo sa puta. Auto koji je vozio je u potpunosti uništen, a samo pukom srećom Petrović je prošao bez povreda.

Do saobraćajne nezgode je došlo u sredu, 2. Avgusta, u Ovčar Banji nedaleko od manastira Nikolje. Dejan se vraćao kući u Užice sa koncerta koji je održao sa svojim “Big Bendom” u Svilajncu.

[adsenseyu5]

Trenutak u kome ga je savladao premor bio je dovoljan da zaspi i izgubi kontrolu nad vozilom koje je izletelo sa puta i nekoliko puta se prevrnulo pre nego što se zaustavilo.

Dejan je srećom prošao bez ozbiljnih povreda

Foto: Privatna arhiva

– Ne znam koliko mi je trebalo da se oporavim od prvobitnog šoka, ali čim sam došao sebi prvo sam proverio da li mogu da pokrećem ruke i noge i onda sam lagano izašao iz kola. Kada sam se udaljio, sledio sam se od prizora jer je auto bio potpuno uništen. Pozvao sam pomoć koja se brzo pojavila i odvezen sam u bolnicu gde je konstatovano da nemam nikakvih prelomaMi muzičari smo posebno ugroženi jer često prelazimo velike relacija, vozimo umorni i neispavani.

[adsenseyu1]

-Pa pogledajte bez koliko smo umetnika ostali u saobraćajnim nesrećama. Ja sam, hvala Bogu, izbegao da budem jedan od njih, a posle svega sam čak razmišljao i da li da uopšte pričam o nezgodi. Zato se i nisam oglašavao prvih dana.

NOVČANI HOROSKOP ZA AVGUST: Mesečne astro prognoze za novac i posao (ASTROLOGIJA)

-Međutim, shvatio sam da dugujem drugima da im svojim primerom skrenem pažnju da je život najdragoceniji i da treba učiniti sve da ga ne ugrozimo – ističe Petrović.

nesreća

Foto: privatna arhiba

Ipak, na svu sreću već sutra se vraća svojim obavezama i nastupiće na Saboru trubača u Guči.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:I.V.,Blic.rs)

[adsenseyu2]