PREVELIKA TUGA: Milena Dravić se oprostila od voljenog Gage, dostojanstveno ispratila LJUBAV SVOG ŽIVOTA (FOTO)

sahrana

Foto: Kurir / Dragan Kadić

U retkim prilikama, kada su javno pričali jedno o drugome, uvek su isticali da im je bračni drug najveća podrška, ali i najstroži kritičar

Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić juče je sahranjen u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu.

U prisustvu velikog broja prijatelja, rodbine, kolega i poštovaoca lepi Gaga je uz suze i jecajeispraćen na konačni počinak.

Milena Dravić je ljubav svog života dostojanstveno ispratila. Sa ružom u rucioprostila se po poslednji put od svog voljenog supruga.

U vreme kada su se sreli, Milena je već bilavelika glumačka zvezda, a Dragan je tek počinjao karijeru. Upoznali su se na snimanju filma “Horoskop”, a iz druženja se kasnije rodila i ljubav. Nedugo potom, rešili su da otpočnu zajednički život.

[adsenseyu1]

Venčali su se 1971. godine, tokom snimanja novogodišnjeg TV filma “Kako su se volele dve budale”, po tekstu Duška Radovića. U pauzi između snimanja, tražili su dodatnih sat vremena, otišli u opštinu Vračar i sklopili brak.

Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Foto: Kurir / Dragan Kadić

U retkim prilikama, kada su javno pričali jedno o drugome, uvek su isticali da im je bračni drug najveća podrška, ali i najstroži kritičar.

“Za brak koji traje četiri decenije može da se nađe više razloga da se on prekine, nego da opstane. Ali, najlakše je nešto preseći i završiti, mnogo je teže boriti se da se brak sačuva. Ponekad i mala svađa može osvežiti dan. Ponekad je potrebno i biti ljubomoran, jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi”, rekao je jednom prilikom Dragan.

Sahrani su između ostalih prisustvovali Rade Šerbedžija, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Bjelogrlić, Voja Brajović, Ivan Tasovac.

[adsenseyu1]

(stil.kurir.rs)