Prevarila je supruga, a onda saznala da je trudna: On je uradio nešto najplemenitije na svetu!

ljubav

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pravi čovek i dobrotvor poznaje se samo u kriznim i neobičnim situacijama kakava je ova
[adsenseyu6] —Njih dvoje su se znali čak pet godina, do kojih su četiri bili zajedno u vezi. Upoznali su se kada je ona došla iz istočne Evrope na studije u Ameriku, a čim je upisala fakultet preselila se kod njega. Planirali su svoje venčanje i sve je teklo savršeno.Mesec dana pre nego što je trebalo da se venčaju, saznali su da je trudna i bili su malo iznenađeni, jer su generalno vodili računa, ali nisu isključili mogućnost da se ipak može omaći.

Svakako, bili su srećni i nastavili su planiranje venčanja.Međutim, nakon večanja stvari su počele da se menjaju.

Ona je počela da se ponaša čudno i distancirano, sve do dana kada mu je priznala da dete možda nije njegovo.Sve vreme je plakala i izvinjavala mu se, uveravajući da ga voli i on joj je poverovao.

Ispostavilo se da je jednom izašla s drugaricama na žurku, napila se i spavala s nepoznatim čovekom.

Nije čak znala ni kako se zove, a jedva se sećala i kako je izgledao. Rekla mu je da se svaki dan kaje što je to uradila.

Tražio je da urade test očinstva i ona je pristala. Molila ga je da joj obeća da će ostati zajedno ako se ispostavi da je beba njegova, pa je na kraju popustio i obećao joj.

Rekla mu je da mu je sve to ispričala zato što ga voli i zato što je znala da bi mogao da joj oprosti.

Test očinstva nije bio jeftin i na kraju se ispostavilo da on nije otac.

Deo njega ju je voleo i znao da i ona voli njega, a drugi deo nije mogao da podnese sve što se desilo.

Otišao je u crkvu da razmisli o svemu i dugo se molio Bogu za pomoć, dok su mu u jednom momentu prišao stariji par i upitali ga šta ga muči.

Briznuo je u plač i ispričao im sve. Rekli su mu da treba da joj oprosti i prihvati dete ako je zaista voli. Takođe su mu rekli da bude jak i da bude uz nju jer joj je sada najpotrebniji.

(Dnevne.rs /srbijadanas.com)

[adsenseyu1]