PRETUČENI DEDA IZ STARE PAZOVE NE SEĆA SE NIČEGA: Evo i šta je izjavio mladić sa snimka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

bicikl

Foto: Printscreen/youtube

STARA PAZOVA – Nakon što je na internetu objavljen snimak brutalnog nasilja u Staroj Pazovi, na kojem se vidi  kako mladić krvnički udara starca koji je vozio bicikl, Kurir je pronašao nesrećnog čoveka, koji tvrdi da se ne seća šta se tačno dogodilo. 

Mišo Očovaj (73) iz Stare Pazove rekao je za Kurir da misli da ga je mladić zakačio kolima dok je vozio bicikl, a onda je završio u kanalu.

Pretučeni starac, za kojeg smo saznali da je oštrač noževa i da živi sa sinom, dok mu je ćerka udata u inostranstvu, snimak je video tek kada mu ga je pokazao novinar Kurira.

NEZAPAMĆENA SCENA NASILJA: Mladić u Staroj Pazovi pesnicom udara starca i ostavlja ga da nepomično leži na ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Mladić sa snimka M.S. je  kontaktirao Kurir ispričavši da je reagovao u afektu i da mu je mnogo žao.

https://youtu.be/2fp6Ixpcyo4

“Ne mogu da opišem koliko mi je žao. Devojka je trčala i samo odjednom dobijam poziv od nje, čujem je kako plače. Rekla mi je da joj je taj čovek koji je vozio bicikl dobacivao dok je trčala, psovao i pretio. Nisam mogao da se iskontrolišem. Sam sam posle toga otišao u policiju i ispričao šta se dogodilo, a odmah sam i pozvao i Hitnu pomoć”, rekao je on.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.R.)