PRELEPA PARTNERKA ANE BRNABIĆ: Plavokosa Milica pleni i bez trunke šminke (FOTO)

devojka

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll, Facebook/Milica Djurdjic

Premijerka Ana Brnabić je počela sve češće da se pojavljuje u javnosti sa devojkom, a kada se odluči za zajednički izlazak, najčešće je reč o kulturnim dešavanjima

Prvo javno pojavljivanje premijerke i njene partnerke Milice Đurđić bilo je na finalnoj utakmici ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u košarci u Istanbulu.

Tada su njih dve bodrile srpsku reprezentaciju iz VIP lože. Milica je blistala i tom prilikom. Crna haljina upotpunjena crvenim nakitom, bila je pun pogodak.

Ono što se o Milici zna je da je lekar i da ima uspešnu karijeru, ali ono što je prosto nemoguće ne primetiti su  lepota, odmerenost i elegancija Anine devojke.

Čak je i svim modnim kreatorima Milica zapala za oko, te za njene odevne kombinacije imaju samo reči hvale.

Brnabić

Foto: Facebook/Milica Djurdjic

– U izboru kolorita je smela, ali i pažljiva u kontekstu – manje je više.

U odnosu na javno pojavljivanje, poštuje kodeks odevanja za prilike u kojima se pojavljivala, što je takođe uočljivo i pohvalno – rekao je za Alo dizajner i stilista Igor Todorović.

Brnabićeva je nedavno u društvu partnerke prisustvovala otvaranju Muzeja savremene umetnosti, poslednjem izvođenju predstave “Skakavci”, ali i koncertu Beogradske filharmonije.

Modna kreatorka Suzana Perić smatra da se njen “ključ” elegancije krije u odmerenosti.

– Rekla bih da je njen stil u skladu sa čuvenom rečenicom Koko Šanel “Less is more” (Manje je više).

Predstavlja osveženje i verujem da će svojom pojavom doneti neki novi trend, koji ide ka personalizaciji umesto robovanja modernim trendovima po svaku cenu – zaključila je modna kreatorka Suzana Perić.

Interesantno je da Milica uvek ima usklađenu frizuru sa garderobom i da je jedna od retkih osoba koja se pojavljuje u javnosti sa minimumom šminke, ali je neosporno da i tada pleni.

devojka

Foto: printscreen/Fejsbuk

Po rečima modnih stručnjaka predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić fura stil Angele Merkel, najmoćnije žene u Evropi. Urbana, prirodna i šik reči su kojima opisuju stil odevanja Brnabićeve.

Sako, pantalone i originalne cipele su njen zaštitni znak, a to se nije promenilo ni kada je imenovana na najmoćniju političku funkciju u Srbiji.

Slavni glumac, Dragan Gagi Jovanović, zbog bolesti je primoran DA NAPUSTI GLUMU (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

1 Comment on "PRELEPA PARTNERKA ANE BRNABIĆ: Plavokosa Milica pleni i bez trunke šminke (FOTO)"

  1. SRBIJO , JEBEM TI …

Comments are closed.