PREDSEDNIK VUČIĆ: Radimo u nemogućim uslovima, ali POBEDIĆEMO! (INFO)

sednica

Foto: printscreen

Predsednik Srbije se obratio naciji tokom Dnevnika RTS – On govori o prištinskim taksama, nastavku dijaloga i ostalim aktuelnim temama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će država pomoći svom narodu na Kosovu i Metohiji, pogođenom trgovinskim merama Prištine.

Predsednik je istakao da će Srbija pobediti i da će opstati naš narod na Kosovu i Metohiji, te da neće biti gladan.

“Nećemo dozvoliti ni jednog trenutka da ostanu bez podrške države u svakom smislu”, rekao je predsednik Srbije.

Iz kabineta Ramuša Haradinaja su najaviljene nove mere prema Srbiji, dok je savetnik Hašim Tačija spominjao povlačenje taksi

Vučić je rekao da Beograd nema mnogo izbora kada se neko ponaša protivpravno i iracionalno.

– Radimo u nemogućim uslovima, gubimo novac kao država, ali smo najviše zabrinuti za naš narod na Kosovu i Metohiji – rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da ćemo uspeti da snabdevamo naš narod u južnoj srpskoj pokranjini i robom.

Kad vam kažu da ste genocidna država, onda morate da im kažete da oni nisu država.

UBIJEN POLICAJAC NA KOSOVU I METOHIJI! Rafal ispred banke u Peći, dvoje ljudi izgubilo živote! (INFO)

– Moramo da razumemo šta je realnost na Kosovu, i to je najveća garancija srpsko naroda da će opstati i ostatai – rekao je Vučić.On je komentarisao i ranije navode da će sporazum biti potpisan u Vašingtonu. – Ja sam i tada rekao da nemam na osnovu čega da budem optimističan – zaključio je predsednik Srbije.

Povodom optužbi iz Prištine da su “ubice Olivera Ivanovića” u Beogradu, predsednik je podsetio da se istraga o njegovom ubistvu vodi u Prištini i rekao je da nam je onda potrebno ime i prezime ubice i odmah će biti uhapšen. Povodom protesta u Banjaluci, Vučić je rekao da se radi o notornoj laži da su pripadnici MUP Srbije učestvovali u akcijama na Trgu Krajina.

Predsednik je zamolio građane RS da ne služaju lažove i one koji hoće da “posvađaju dva oka u glavi”. Mi se ne bavimo unutrašnjim stvarima RS – izjavio je on i dodao da “Srbija nikad više nije ulagala u RS nego sad”.

(Dnevne.rs /Tanjug/Alo/N.S)