Predsednik Srbije poručio HRVATSKOM DEČAKU: Navijaj za Zvezdu ili Partizan, a ne za male klubove kao što su Rijeka, Hajduk i Dinamo (VIDEO)

deca

Foto: Tanjug/Tanja Valič/Wikipedia

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ugostio je decu iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog područja u svojoj rezidenciji u Beogradu, a tokom razgovora s njima došlo je i do simpatičnog dijaloga vezanog za fudbalske klubove iz Srbije i Hrvatske

Vučić je poručio jednom od dečaka da treba da navija za veći klub, kao što su Crvena zvezda ili Partizan, a ne da to budu Rijeka, Hajduk Split ili Dinamo Zagreb.

[adsenseyu5]

Vučić je decu pitao o utiscima u Beogradu, znamenitostima koje su obišli i šta im se najviše svidelo u prestonici Srbije, a tokom razgovora sa dečakom iz Rijeke, Tinom, prebacio je temu i na teren fudbalskih klubova.

– Za koga ti Tino navijaš? – pitao je Vučić, a šta je dečak odgovorio da navija za Rijeku.

Izazvala udes u ALKOHOLISANOM STANJU: Poznata voditeljka PRIVEDENA NA TREŽNJENJE JER SE pijana zakucala u drugi automobil!?

– Za Rijeku? Tino, moraš da nađeš neki veći i bolji klub da navijaš. Da budu Zvezda ili Partizan, da bude malo veći klub od Rijeke. Malo veći od Rijeke, Dinama, Hajduka… Dakle, ili Zvezda ili Partizan – poručio je Vučić hrvatskom dečaku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

JEZIVI DETALJI UBISTVA SRPSKOG DEČAKA (12): Uhvatila ga je za kosu, stegla rukama i prerezala mu vrat! (VIDEO) (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu4]