PREDRAG GRADIO VIKENDICU 17 GODINA, POGLEDAJTE KO JE SADA U NJOJ: Ovo je oficir mekog srca koji je poklonio letovanje porodici s Kosmeta – SA TROJE DECE! (FOTO)

oficir

Foto: Facebook printscreen

Predrag je, naime, vikendicu sa bazenom ponudio na korišćenje onima koji nemaju ni za odmor, ni za letovanje – petočlanoj porodici Šarić sa Kosova i Metohije.

BEOGRAD/MIONICA – Predrag Peđa Milisavljević gradio je vikendicu 17 godina i umesto da u njoj sam uživa ovaj oficir mekog srca odlučio je drugačije – da u njoj ugosti porodicu koja nema novca.

Za Peđin oglas, objavljen početkom avgusta na njegovom Fejsbuk profilu, brzo se pročulo pa su ljudi krenuli da ga šeruju.

U prvi mah, kako je ispričao Predrag u jednom intervjuu, nije bilo odziva jer se, kako je rekao, “siromašni stide”.

FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN/PEDJA PREDRAG MILISAVLJEVIĆ

Prvi gost velelepne vikendice sa bazenom nadomak Mionice jeste porodica Šarić, koja broji pet članova

Nezaposleni roditelji svojoj deci niti su mogli, niti mogu da pruže bilo kakvo letovanje, pa su mališani svaki letnji raspust provodili isključivo kod kuće. Ali ovog leta sve je drugačije.

Šarići su prvi, ali verovatno ne i jedini gosti u Predragovoj kući jer ovaj oficir, koji je sa 14 godina otišao od kuće u vojnu školu, kaže da dobro zna kako je to nemati, a želeti.

Predrag dodaje i da je želeo da usreći nekog ko nema, a uz kuću i bazen, idu o njegovom trošku i hrana i prevoz. Želeo je, kaže, da kuća odzvanja od dečjeg smeha.

JELENINA PRIČA SA SVADBE DEŠAVA SE JEDNOM U 100 GODINA: Bila mi je kuma na VENČANJU, a onda mi je ukrala ovo!

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir /EPK)