PREBIJEN BORKO STEFANOVIĆ: Maskirani napadači ga udarali drvenim štanglama, raskrvavljene glave prebačen u bolnicu (FOTO)

stefanovic

Foto: Medija centar Beograd

Lider Levice Srbije Borko Stefanović napadnut je večeras u Kruševcu.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, Stefanović je udaran drvenim štanglama, nakon čega je pao i udario glavom u metalnu rešetku. On je odmah prevezen u bolnicu na ušivanje.

Napad se odigrao ispred mesne zajednice gde se održavala Saveza za Srbiju.

stefanovic

FOTO: TWITTER / LEVICA SRBIJE / SCREENSHOT

stefanovic

FOTO: TWITTER / LEVICA SRBIJE / SCREENSHOT

Prema nezvaničnim informacijama, Stefanović je došao do objekta malo nakon početka tribine, gde su ga sačekala trojica maskiranih napadača.

FRANCUZI I NEMCI POKUŠALI DA ZAUSTAVE ALBANCE: Evo ko je dao ZELENO SVETLO da naprave haos na KiM

Osim njega, povređena su još trojica članova Levice Srbije. -Već kada smo išli na tribinu koja je trebalo da se održi u Sali Mesne zajednice „Rasadnik“ svi smo primetili grupu muškaraca koji su svima u Kruševcu od ranije poznati po kriminogenom i nasilničkom ponašanju.

Borko je kasnio nekoliko minuta… Mi smo ušli u salu i oko oko 17.45 časova čuli haos napolju na stepenicama. Izleteo sam iz sale. Borko je već ležao u lokvi krvi i bez svesti – kaže Mandić.

On navodi da se sada utvrđuje stepen povreda ali, kako kaže, po svemu sudeći reč je o težim povredama. Među pretučenima je i jedan stariji maloletnik (17 godina).

-Očekujemo da policija reaguje – poručuje Mandić.

Kako Mandić kaže za “Blic” napači su navukli kape i kapuljače “ali su im ipak videli lica”.

– Sve smo ih prepoznali i identitet napadača prijavili policiji. Mesna zajednica ima i kamere na ulazu tako da može da se vidi šta se dogodilo – kaže on.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)