POVADILI NOŽEVE ZBOG LJUBOMORE: Detalji ubistva ispred KAFANE u Nišu (INFO)

užas

Foto: Telegraf, Google Street View

Marko Stamenković (33) koga je u noći između 5. i 6. avgusta u niškom naselju Gabrovačka Reka ubio Dalibor Nešić (37), neposredno pre tragedije telefonirao je svojoj bivšoj devojci D.Ž. što je bio i povod krvavog sukoba.

Daliboru, sadašnjem momku D.Ž. nisu se dopali telefonski pozivi njenog bivšeg što je dovelo do svađe, a zatim i tuče u kojoj su obojica potegli noževe. Stamenković je ostao na mestu mrtav dok je Dalibor zadobio povrede po ledjima i glavi.

[adsenseyu5]

Protiv njega je niška policija podnela krivičnu prijavu zbog ubistva, dok će Stamenkovićevi prijatelji M.M. (30), B.M. (23) i M.S. (31) odgovarati za učešće u tuči sa smrtnim ishodom.

Kako saznajemo, Dalibor i Stamenković se nisu slučajno našli na mestu obračuna.

Foto: Telegraf

– Dalibora su iritirali telefonski pozivi koje je Stamenković uputio njegovoj devojci. U toku njihovog telefonskog razgovora, dobacivao je pogrde njenom sagovorniku. Stamenković se uvredio i zapretio da će ga potražiti. Sa njim su krenula i trojica njegovih prijatelja.

NIJE SE ZAVRŠILO SAMO PORUKOM NA BRISAČU: Kragujevčanin i dalje dobija ZANIMLJIVE poruke od Splićana! (FOTO)

– Dalibora i D.Ž. su presreli u blizini njene kuće i odmah je krenula tuča u kojoj su korišćeni noževi ali i šipke sa metalnim šiljcima koje su učesnici sukoba skinuli sa ograde obližnje kafane “Bolji Život“.

[adsenseyu1]

Dalibor je Stamenkoviću zadao smrtonosan ubod ali je i on pretrpeo teške povrede koje su mu nanete nožem ali i šipkama – kažu naši sagovornici iz istrage.

Foto: telegraf

Policija je pronašla dva noža za koja se pretpostavlja da su korišćena u obračunu, jedan, za koji se smatra da je upotrebljen za napad na Dalibora bio je pored Stamenkovićevog leša.

Drugi, za koji se sumnja da je korišćen za Stamenkovićevo ubistvo, bio je umotan u staru odeću i bačen u travu stotinak metara dalje od mesta tuče.

Dalibor Nešić proveo je u zatvoru četiri godine i četiri meseca zbog pokušaja ubistva i napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

PRONAŠAO TORBU SA 50.000 EVRA: Kao NAGRADU od vlasnika dobio je.. (INFO)

On je pre jedanaest godina izbo nožem radnika niškog elektrodistributivnog preduzeća dok je obavljao radove na trafo stanici u Brzom Brodu.

Kada je policija došla da ga uhapsi, jednog policijskog službenika je gadjao ciglom i povredio ga. Na slobodu je pušen 2.011. godine. Osim za ova dela, odgovarao je i za tešku kradju i omogućavanje uživanja narkotika.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:D.R.,Telegraf.rs)

[adsenseyu2]