POTVRĐEN TAČAN DATUM: Evo kada građani Srbije dobijaju 100 evra od države zbog korona virusa (FOTO)

novac

Šalter, pošta, novac, isplata, Foto: Tanjug

Optimista sam po pitanju naše ekonomije, a inače nisam optimista po prirodi.

Ukoliko uspemo da se otvorimo kako smo planirali, sve ćemo pobediti. Imaćemo najbolju ekonomiju i rast bruto domaćeg proizvoda u celoj Evropi.

Imaćemo najjaču ekonomiju, a to nije bajka, to je rekao MMF – rekao je Vučić

Kako kaže, probaće da to bude minus 1.

Predsednik Vučić: Od utorka kraći policijski čas, počinju sa radom zanatske radnje, GRAĐEVINARI PUNOM PAROM NA POSAO! (INFO)

– Moje je da sprovodim u delo ono što stručnjaci govore, i hvala im što priznaju da država efikasno radi. Naš posao je bio da obezbedimo bolnice i sve smo ih renovirali – rekao je Vučić.

Dodaje da su renovirane Dragiša Mišović, VMC, Zemunska bolnica, Gradska bolnica, i dodaje da su brzo napravili i privremenu korona bolnicu, kao i više nego dovoljan broj respiratora.

– Ideja nam je da napravimo nešto kao digitalno zdravstvo u Srbiji gde ćemo da imamo poseban magacin u kome ćemo da imamo opremu za sve. Za sve što može svet da zahvati mi ćemo da napravimo u narednih godinu dana.

Pokazaćemo da smo ozbiljnija država od mnogih drugih – rekao je Vučić i dodao da je krenula sa radom prva fabrika maski u Rumi koja će 96 hiljada hirurških maski dnevno da proizvodi. Predsednik je najavio kada će građani dobiti 100 evra od države, i da je datum već sada određen:

– Već od utorka idemo u punu primenu ekonomskih mera. Poslovne banke imaju puno posla. 80 odsto toga garantuje država.

“Zdravo, Srbijo, zovem se Maksim i ja sam iz vaše zemlje. Znate li ko je moj tata, SAMO OVO ZNAM O NJEMU” (FOTO)

Dosta privrednika se javilo za pomoć i kredite Fondu za razvoj – rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

On je rekao da je država za sve ozbezbedila novac, i da ostaje i projekat “Srbija 2020-2025”.

– Smejali su mi se za helikopter mani, a to svi rade. Japan je podelio 85o evra, a mi nismo tolika sila. Ljudi mogu da se nadaju tome, oko 11. maja uplatićemo taj novac – rekao je Vučić.

 

(Dnevne.rs, SrbijaDanas)