POTRESNE POSLEDNJE REČI: Marija napisala OVAJ STATUS na društvenoj mreži pa SKOČILA SA ZGRADE

majka

Marija Paunović (31) iz Paraćina skočila je sa solitera u centru grada, jer nije mogla da podnese odvajanje od dece, koja su pripala njenom bivšem suprugu posle razvoda, a da nešto nije u redu, moglo je da se nasluti još 10. januara, kada je Marija na svom Fejsbuk profilu postavila sliku s detetom uz potresnu poruku da „će verovati u Boga ako nema pravde na ovom svetu“.

– Svaka slika je jedna uspomena na nešto lepo, svaka slika koja je uspomena ponekad je mnogo bolna. Volim te, pile moje, i boriću se za vas do kraja. Nek se zna da neću odustati, iako sada nemam uslova. I moje suze će proći i ako nema pravde u ovom svetu, verovaću u Boga – napisala je Paunovićeva na ovoj društvenoj mreži.

 

[adsenseyu4]

majka

Foto: Printscreen/fejsbuk

Nekoliko dana kasnije opet se oglasila na Fejsbuku.

dete

Foto: Printscreen/fejsbuk

 

[adsenseyu1]

– Da li sam ja kriva za to kad sam molila, preklinjala da ne želim da idem bez dece. Da li sam kriva za snažne ruke koje su napravile modrice na mojim rukama?

Foto: Printscreen/Facebook

Foto: Printscreen/Facebook

Jedna od njenih poslednjih poruka bila je 7. aprila kada je poručila da će se boriti.

– Nije me sramota što će mi ruke biti prljave od rada, na taj način ću stvoriti uslove za svoju decu, časno i pošteno, boriću se i dalje – napisala je Marija na svom profilu.

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]