POTEGAO PIŠTOLJ ZBOG BANALNOG RAZLOGA: Posvađao se sa taksistom, otišao kući po oružje, pa se vratio i POČEO DA PUCA! (VIDEO)

taksi

Foto: printscreen/TV Kurir

BEOGRAD – Na Banovom brdu, na rasrksnici ulica Nedeljka Čabrinovića i Beogradskog bataljona, ispred Predškolske ustanove Čukarica, juče oko 15.40 došlo do pucnjave.

Taksista je, navodno, prvo udario kolima BMW, a nakon toga je krenuo verbalni okršaj sa vozačem BMW-a, koji kako saznajemo ima 21. godinu.

Kako Kurir saznaje iz jednog beogradskog taksi udruženja, pucnjavi je prethodila svađa u saobraćaju u kojoj je učestvovao jedan taksi vozač. Naime, njih dvojica su se ograbali na putu, posle čega je usledila rasprava. Tada, je vozač BMW otišao iza zgrade, a taksista krenuo za njim kako bi se dogovorili.

Kako saznajemo, vozač BMW-a je nakon verbalne rasprave otišao kući, uzeo pištolj, vratio se i  ispalio tri metka na taksi vozilo koje je bilo parkirano na stanici, ali taksista nije bio u automobilu.

Vozač BMW je pobegao, ali je nekoliko ulica dalje pronađeno je vozilo, ali ne i vozač.

Stanar obližnjih zgrada ispričali su za Kurir da je samo u jednom trenutku odjeknuli pucnji.

DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU “GRADINA”: Carinik video položaj ruku vozača automobila i bilo mu je jasno da mora odmah da zove pojačanje (FOTO)

“Istrčali smo iz stana da vidimo šta se dešava. Videli smo da je pucano na taksi vozilo, ali srećom nikoga nije bilo u njemu u trenutku pucnjave. Baš smo se uplašili, ne možemo da verujemo da se i dalje dešavaju ovakve stvari”, rekla je jedna stanarka.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

1 Comment on "POTEGAO PIŠTOLJ ZBOG BANALNOG RAZLOGA: Posvađao se sa taksistom, otišao kući po oružje, pa se vratio i POČEO DA PUCA! (VIDEO)"

  1. Deki sci dr Milovanovic | 25. May 2018. at 09:51 |

    Garant neki narkoman. Mozda ga taksista omeo u poslu… malac je kukavica i poremecen… mamin sincic… al i njega ce stici “bar” Božja pravda…

Comments are closed.