POSLEDNJI DETALJI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Pronađena DNK najverovatnije pripada ubici, SMS poruke kriju trag do monstruma? (INFO)

nasip

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Policija će na osnovu tih rezultata biti na korak do rasvetljavanja zločina

Stručnjaci sa Biološkog fakulteta u Beogradu uspeli su da izoluju DNK koji ne pripada ubijenojpevačici Jeleni Marjanović, već najverovatnije ubici, pišu “Večernje Novosti”.

Policija će na osnovu tih rezultata biti na korak do rasvetljavanja zločina. Inspektori iznova iščitavaju i izjave uzete od svedoka, rodbine i komšija, kako bi eliminisali i najmanju sumnju da im je nešto promaklo.

[adsenseyu5]

Proučavamo preteće poruke koje su joj stizale i sada radimo na lociranju pošiljaoca – naveo je jedan od izvora.

Jelena ima odbrambene povrede po rukama . I ima povrede po telu od udaraca, koje joj je zadao napadač. Od prvih udaraca u glavu ona se onesvestila. Više se nije opirala, a zločinac je nastavio da je udara dok joj nije smrskao glavu. Već mrtvu ženu odvukao je stotinak metara dalje i gurnuo je u kanal – rekao je sagovornik za “Novosti”.

Zoran Marjanović (38), pevačicin suprug, posle policijskog zadržavanja od 48 sati, pušten je kući, jer se rezultati veštačenja DNK, oni koji su bili gotovi, nisu poklopili sa njegovim. Oko njegove kuće, međutim, policija i dalje dežura.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)