POSLEDNJI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KANJIŽI: Muzičari promašili put i izgubili se, a onda se dogodila tragedija (FOTO)

poginuli

Foto: Telegraf, Facebook

U Kikindi i Kanjiži šok i neverica, meštani i prijatelji poginulih muzičara i dalje ne mogu da veruju šta se zapravo dogodilo. Jovana Kojić (19), Nikola Radin (42) iz Kikinde, i Dragan Hajdin (39) iz Kanjiže, spletom nesrećnih okolnosti sudarili su se na preseku lokalnog puta za Mali Pesak i regionalnog puta za Horgoš

Muzičari iz Kikinde, koji su krenuli „ford fokusom“ na svirku, slučajno su krenuli pogrešnim putem ka Malom Pesku, a kako Telegraf saznaje, vlasnik salaša Dragan Hajdin (39), koji je upravljao„mercedesom“, krenuo je sa supugom Majom Hajdin i Aleksandrom Pivićem da sačeka muzičare iz Kikinde koji su se izgubili.

U oba grada vladaju šok i neverica, a meštani i prijatelji poginulihmuzičara i dalje ne mogu da veruje šta se zapravo dogodilo.

Jovana Kojić (19), Nikola Radin (42) iz Kikinde, i Dragan Hajdin (39) iz Kanjiže, spletom nesretnih okolnosti sudarili su se na preseku lokalnog puta za Mali Pesak i regionalnog puta za Horgoš, a kako i zašto je došlo do nesreće, biće jasno nakon policijskog izveštaja.

Tela troje poginulih mladih ljudi poslato je na obdukciju u Novi Sad, prema nalogu Osnovnog javnog tužilaštva iz Sente.

[adsenseyu1]

Kako smo saznali, u udesu dva auta, “ford fokus” je od siline udarca sišao sa puta i zaustavio se u njivi, dok je “mercedes” ostao na putu.

Lakše povrede u ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći zadobila je Maja Hajdin (30), supruga preminulog vozača Dragana Hajdina, dok su teže povređeni Miroslav Popov iz Kikinde, koji se nalazio u autu sa Jovanom i Nikolom, takođe teže povrede zadobio je i Aleksandar Pivić iz Beograda.

Foto: Telegraf

Prijatelji mlade maturantkinje Jovane Kojić (19), koja je bila talentovana i dobra učenica, oprostili su se putem društvenih mreža, gde su na njenom Fejsbuk profilu napisali „Bog uvek bira samo najbolje“.

Jovana se dugo godina bavila pevanjem, a kako kažu njeni prijatelji, uvek je bila nasmejana i puna života.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: D.S. Telegraf)