Poslednji detalji stravične nesreće na Bubanj potoku: Uznemirujući prizori na licu mesta, ima mrtvih, najmanje jedna osoba na reanimaciji (INFO)

nesreca

Foto-ilustracija: Tanjug/AP/Boris Grdanosk

Na autoputu Beograd-Niš u smeru ka Nišu, kod bivše naplatne rampe Bubanj potok, oko 14 sati dogodio se stravičan udes u kome je učestvovalo više vozila. 

Jedna osoba je hitno prevezena na reanimaciju Urgentnog centra, a na licu mesta su tri ekipe Hitne pomoći

Prizor je stravičan, kako javljaju čitaoci Telegrafa, da su tela letela preko bankina! Kako saznajemo, u nesreći je poginula jedna osoba, a tri su povređene.

[adsenseyu5]

Jedna osoba je hitno prevezena na reanimaciju Urgentnog centra, a na licu mesta su tri ekipe Hitne pomoći.Na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, automobil poljske registracije, koji se kretao iz pravca

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD IKEA-e NA AUTO PUTU: Tela letela preko bankine, stvari rasute po asfaltu! (INFO)

Niša ka Beogradu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva vozila. Poginula je jedna osoba, petoro je povređeno, od čega je dvoje u teškom stanju.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta, ka naplatnoj rampi se formirala kolona vozila duža od tri kilometara.

OCU SRCE PREPUKLO OD MUKE, MAJKA IM JE JEDINI SPAS: Rista i Vlatko su 25 godina vezani za krevet, VAPAJ njihove mame BOLI MNOGO (FOTO) (VIDEO)

Kolona se neprestano povećava.

Ovo je drugi udes ma istoj deonici, samo u suprotnom smeru za 10 sati – rano jutros u pravcu Beograda, iz Niša, došlo je do velike nesreće sa tragičnim posledicama.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu2]