POSLEDNJI DETALJI OTMICE U PANČEVU! Dete ukralo bebu, a razlog je neverovatan (INFO)

samoubistvo

Foto ilustracija: Google Street View, Pixabay

Devojčica M. O. (12) ukrala je juče pred zoru osmomesečnu devojčicu M. Z. iz porodične kuće u Pančevu!

Najverovatnije je htela da iskoristi bebu za prosjačenje kako bi dobila više para od prolaznika!

Srećom, uhvaćena je posle samo nekoliko sati u autobusu za Kačarevo, a kad su je upitali zašto je ukrala bebu, rekla je: “Ja živim sama, trebalo mi je društvo…”.

Prijavio je vozač

Kako smo saznali od izvora iz istrage, neverovatna krađa zbog koje se juče cela pančevačka policija digla na noge desila se u kući bračnog para Željka Z. (28) i Jasmine N. (35) u Ulici Svetog Save.

– Otmica osmomesečne devojčice prijavljena je u nedelju, nešto posle sedam sati ujutro.Željko i Jasmina su ispričali policajcima da je ona oko četiri sata ujutro nahranila bebu i da je posle toga legla u krevet.Kada se Željko probudio, video je da njegove ćerkice nema i u panici je pozvao policiju – kaže izvor za medije.

Prema njegovim rečima, policajci su najpre posumnjali u priču roditelja, pa su ih poslali na poligraf. Međutim, utvrđeno je da su Željko i Jasmina govorili istinu.U početku se činilo da je kradljivac bebe neko ko dobro poznaje ovaj bračni par, ali je onda došlo do šokantnog obrta u celoj priči.

NIKOLA JOKIĆ POSLAO PORUKU IZ SAD – NE DAMO SVETINJE! Srbin uleteo među navijače, nastala je SLIKA ZA PAMĆENJE! (FOTO)

– U toku prepodneva, dok je trajala grčevita potraga za bebom, vozač autobusa koji saobraća od Pančeva do Kačareva obavestio je policiju da je u vozilo ušla devojčica sa bebom u kolicima, što mu je bilo veoma čudno.

Jedna patrola je odmah poslata do tog autobusa i ubrzo je utvrđeno da je beba u kolicima zapravo mala M. Z., koja je ukradena u Pančevu. Ispostavilo se i da kradljivica živi na ulici od prosjačenja i uopšte ne poznaje Željka i Jasminu.

   

Najverovatnije ih je u subotu uveče videla kako ulaze u kuću s bebom, pa je rešila da je ukrade dok su oni spavali – objašnjava izvor za medije.

(Dnevne.rs,  Informer/ M. G.)