POSLEDNJI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U BEOGRADU: Aleksandar Stanković izrešetan iz vozila u pokretu… (INFO)

MUTAVI

Printskrin: Youtube/DanasConferences

Policija još uvek traga za napadačima na vođu navijača Partizana

Aleksandar Stanković (29), poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je sinoć oko 21 sat u bliziniCentralnog zatvora, na rasrsknici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića.

Prema saznanjima lista Blic, u njegovom ubistvu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova, a osim njega u pucnjavi je teško ranjena još jedna osoba, čuvar zatvora M. Đ.

Do pucnjave je došlo oko 21 sat kada su iz vozila u pokretu iz automatskog oružja ispaljeni rafali na dva automobila, “audi” i “pežo”.

[adsenseyu4]

U prvom automobilu se nalazio Stanković, a u drugom ranjeni čuvar. Kako navodi ovaj list, još uvek nije poznato kako se čuvar našao na mestu obračuna.

Povređeni M. Đ. je prevezen u Urgentni centar i nalazi se na odeljenju reanimacije, a za napadačem se još uvek traga. Ubrzo nakon ubistva, na mesto pucnjave su došli članovi porodice nastradalog, kao i otac Stankovićeve dugogodišnje devojke.

Printskrin: Google maps

Trebalo je da se venčaju za dve nedelje, zajedno su 11 godina. On je bio dobar dečko, radio je kao obezbeđenje u teretani – ispričao je otac Stankovićeve verenice.

[adsenseyu5]

Podsetimo, Stanković je bio jedan od najmoćnijih navijača na Partizanovoj južnoj tribini, a svojevremeno je uspešno izbegavao odlazak na odsluženje kazne od pet godina na koju je osuđen još 2013. godine, zbgo trgovine drogom i posedovanja oružja.

Uhapšen je sa još sedmoricom 6. marta 23006., kada je označen kao vođa dilera droge u beogradskom naselju medaković.

Presudom Višeg suda u Beogradu od 20. decembra 2011., koja je postala pravosnažna odlukom Apelacionog suda od 6. febraura 2016., Stanković je proglašen krivim i osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i 10 meseci. Presuđeno mu je i da plati 50.000 dinara. Presuda je postala izvršna 14. maja 2013. i dostavljena na izvršenje Prvom osnovnom sudu.

Inače, na mesto uviđaja došao je jedan mladić koji je nosio Partizanov šal i hteo pošto-poto da priće kolima nastradalog Stankovića.

[adsenseyu1]

Kako piše ovaj list, došlo je i do manjeg incidenta pošto je on počeo da viče i prkosi policajcima koji su ga sklanjali sa mesta zločina, a na kraju je i priveden.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]