POSLEDNJE OTKRIĆE POLICIJE: Jelena se nije branila, pronađen NOVI DOKAZ da je poznavala ubicu (FOTO)

par

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Ispod noktiju ubijene Jelene Marjanović nije izolovan DNK druge osobe, odnosno ubice, što ukazuje na to da se Jelena tokom napada nije branila – kaže naš izvor iz istrage

Prema nezvaničnim informacijama, DNK tragovi ispod noktiju monstruozno ubijene Jelene Krsmanović Marjanović nisu pronađeni, ekskluzivno saznaje “Telegraf”.

[adsenseyu5]

Kako smo nezvanično saznali od izvora iz istrage, pisanje medija da su stručnjaci sa Biološkog fakulteta u Beogradu uspeli da izoluju DNK koji ne pripada ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović,već najverovatnije ubici, pokazalo se kao netačno.

Inače, suprug Jelene Marjanović, koji je proveo dva dana u pritvoru, prema ranijim saznanjima Telegrafa, jedan je od glavnih osumnjičenih. 

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

– Ispod noktiju ubijene Jelene Marjanović nije izolovan DNK druge osobe, odnosno ubice, što ukazuje na to da se Jelena tokom napada nije branila – kaže naš izvor iz istrage.

[adsenseyu1]

– Upravo ovi dokazi ukazuju na to da se Jelena Marjanović kada je napadnuta nije branila, odnosno da je ubicu poznavala, što je još jedan ključan detalj, kada je potraga za ubicom u pitanju – dodao je izvor.

Foto: TV Prva

Podsetimo, policija intenzivno traga za ubicom Jelene Marjanović, čije telo je pronađeno u kanalu u naselju Crvenka u Borči.

(Telegraf.rs)