POSLEDNJA VEST: DRAMA U NOVOM SADU, DEVOJČICA NESTALA U DUNAVU!

otmica

Foto: RAS / RAS Srbija

Devojčica K. K. (15) podletela je danas oko 13.30 sati pod dve barže dok je veslala u kajaku na Dunavu i nije isplivala, nezvanično saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, devojčica je podletela kajakom ispod dve barže i više nije isplivala, a potom je pronađen samo njen kajak.

Devojčica je član Veslačkog kluba “Danubius” iz Novog Sada.

Na mestu gde je devojčica nestala bile su usidrene četiri barže, a devojčica je tokom treninga podletela između između dve prednje barže i nije isplivala, saznaje “Blic”. Barže su bile u vuči broda “Merkur”.

Na licu mesta gde je mlada kajakašica nestala u Dunavu policija je završila uviđaj, ali se po nalogu javnog tužioca uviđaj nastavlja na drugim lokacijama na Dunavu za koje se pretpostavlja da mogu biti značajne za ovaj događaj, potvrđeno je Tanjugu u Policijskog upravi Novi Sad.

[adsenseyu1]

Na licu mesta, rekli u toj policijskoj upravi, ronioci su pretraživali teren, a sada se te aktivnosti nastavljaju na drugim pomenutim lokacijama.

U potragu za devojčicom uključili su se i građani svojim čamcima i uspeli su da, kako kažu, pronađu samo kajak, ali, nažalost, ne i devojčicu.

Prevrnuli smo svaku granu u reci, svaki kamen na obali. Jedino smo uspeli da nađemo kajak, ali od devojčice, nažalost, nema traga

– Čim smo čuli da je devojčica nestala, svi koji imaju čamce krenuli su da je traže. Prevrnuli smo svaku granu u reci, svaki kamen na obali. Jedino smo uspeli da nađemo kajak, ali od devojčice, nažalost, nema traga – rekao je našim repotrerima Novosađanin zaposlen na jednom od obližnjih splavova na Dunavu.

Čelnik VK “Danubius” Željko Pantović rekao nam je samo kratko da ne sme da daje izjave u interesu istrage.

[adsenseyu1]

(B. B. , Z. Č. /Blic)