POSLE DEBAKLA U UKRAJINI: Ovo je objašnjenje Krstajića za najteži poraz od osamostaljenja Srbije

fudbal

Foto: printscreen/Tanjug

Posle remija u Portugaliji fudbalska reprezentacija Srbije doživela je debakl u Ukrajini. U utakmici 2. kola kvalifikacija ze Evropsko prvenstvo, Orlovi su deklasirani u Lavovu. Odgovornost za najteži poraz od osamostaljenja Srbije preuzeo je selektor Mladen Krstajić.

– Suvišno je reći da sam nezadovoljan. Početak utakmice bio je rastrzan sa obe strane, u prvih 20 minuta imali smo iole neku igru u fazi odbrane i napada

.Prvi i drugi gol u kratkom razmaku su nas poremetili. Pokušali smo u nastavku da se vratimo na formaciju 4-4-2, ali nije fukciionisalo. Žao mi je što smo u ovakvoj situaciji, ali život ide dalje – rekao je Krstajić na konferenciji za medije i dodao da je želja igrača da postignu dobar rezultat bila velika, ali da su naišli na boljeg u ovom momentu.

TRAUMATIČNO ISKUSTVO PORODICE IZ NIŠA U BUGARSKOJ: Za 3 minuta ostali bez automobila i pasoša u Sofiji, a bugarskoj policiji trebalo je čitav dan da reaguje

– Igračima je potreban mir do ponedeljka, moramo da pobedimo Litvance. Teško je porediti poraz od Švajcarske na Mundijalu i ovaj od Ukrajine. Jednostavno, taktički i trkački Ukrajina nas je nadvisila u ovom momentu i kompletnu odgovornost preuzimam na sebe – poručio je Krstajić.

reprezentacija

Foto: Tanjug/AP

Priliku za popravljanje utiska, koliko-toliko imaće u ponedeljak protiv Litvanije. Igraće se na stadionu “Rajko Mitić” bez publike.

       

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Izvor: Tanjug)