PORUKA KOJU VREDI POSLUŠATI: Novak se emotivnom porukom obratio Srbiji pred bitku sa Marijem za 1. mesto! (VIDEO)

teniser

Foto: printskrin

Poruka koju vredi poslušati, ne samo zbog izgovorenih reči, već i zbog emocije koja se oseća u glasu srpskog tenisera

Novak Đoković je posle brutalne partije u polufinalu Mastersa u Londonu protiv Nišikorija, govorio sa izveštačem Telegrafa iz Londona. Pitanje je bilo samo jedno. Kakvu poruku ima za srpski narod pred finale sa Marijem, koje će gledati čitava zemlja, a u kome može da se vrati na teniski tron i ponovo bude broj 1 na ATP listi.

[adsenseyu5]

Novak je za sve, a naročito za decu koja ga prate imao jaku i emotivnu poruku. Istakao je da ne kopiraju nikoga, već da probaju da budu svoj original, da slede svoje instikte i intuiciju, jer ih to neće prevariti, a takođe je istakao da oseća podršku i energiju pred duel sa Marijem.

– Svestan sam činjenice i jako sam počastvovan što mogu da budem deo jednog predivnog sporta koji je globalan i koji privlači mnogo pažnje.Mi teniseri ukoliko beležimo velike svetske uspehe, imamo status i položaj u tom svetu sporta, pa imamo mogućnost da se obratimo velikom broju pratilaca i naročito deci koja se ugledaju na nas, koja slušaju reči i dela naša i pokušavaju možda i da nas iskopiraju.

– Upravo to bi to bila moja poruka, da ne pokušavaju da budu nečija kopija, nego jednostavno da budete svoj original.

Da kreirate sami sebe, svoju ličnost i karakter i stvorite onakve okolnosit kakve vama najviše odgovaraju i da pratite svoj instikt i intiuciju, jer vas ona ne vara.

[adsenseyu4]

Osećaš li njihovu energiju pred finale sa Marijem?

– Apsolutno osećam – zaključio je Đoković.

Poslušajte video:

(Dnevne.rs /Izvor: Specijalno za Telegraf iz Londona: Vuk Brajović)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]