PORODIČNA DRAMA PREDSEDNIKA CRNE GORE: Đukanović doživeo infarkt! (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Kako saznajemo, njegov rođeni brat, biznismen Aleksandar Aco Đukanović (55) imao je težak infarkt i njegovo stanje je, i pored napora najuglednijih podgoričkih lekara, bilo veoma teško.

Zbog toga je Milo po svaku cenu želeo da ga privatnim avionom prebaci na neku od najboljih kardioloških klinika u inostranstvu na kojima se rade komplikovani zahvati na srcu.

NEVERICA: Crna Gora odbila respiratore iz Srbije (FOTO)

Kako saznajemo, u opticaju su bile neke klinike u Nemačkoj, Švajcarskoj, pa čak i u Italiji, ali zbog aktuelne situacije sa epidemijom koronavirusa nijedna od tih bolnica nije želela da primi Đukanovića.

Milo

Foto: Reuters

Bratu predsednika Crne Gore, prema našim informacijama, stent je na kraju ugrađen na jednoj klinici u crnogorskoj prestonici.

Aco Đukanović je vlasnik „Prve banke“ u Crnoj Gori kao i brojnih lokala i drugih nekretnina, a mediji u toj zemlji nedavno su pisali da on namerava da se ove godine preseli u Švajcarsku i da tamo prebaci i svoj kapital.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Poginula Dunja (17), kamion vozio u rikverc, nije joj bilo spasa! (INFO)

Pisalo se i da je pomenuta banka prethodnih godina bila uključena u finansiranje najprofitabilnijih poslova iza kojih je stajala crnogorska država, što je Acu omogućilo da kupi silan „kajmak“.

Aco Đukanović poslednji put u javnosti viđen je krajem godine kada su se u Podgorici i drugim gradovima Crne Gore održavali protesti protiv Zakona o slobodi veroispovesti.

Građani su tada blokirali određene saobraćajnice u glavnom gradu, a zaustavljen je i auto u kom je bio Đukanovićev brat.

 

Tada su mu skandirali „Aco lopove, ne damo ti svetinje“, na šta je on odgovarao „Nisam vam je ništa ukrao“

(Dnevne,Kurir,alo)